More

  Gary Caldwell tilbake i manesjen

  Exeter City har funnet sin erstatter, og valget overrasker kanskje noen. Gary Caldwell er tilbake i managerstolen etter flere år som ungdomstrener og assistenttrener.

  Suksessmanageren Matt Taylor forlot Exeter tidligere i høst da den ledige stillingen i Rotherham åpnet seg opp. Etter fire år i klubben og opprykk til League One var tiden inne for nye oppgaver. Exeter selv har fått en god start på livet i League One og etter helgens 2-1 seier hjemme mot Fleetwood klatret de opp på åttendeplass på tabellen. Med bare fire poeng opp til playoff er det et lag i medgang som Caldwell nå tar over.

  Caldwell startet sin managerkarriere i Wigan 2015 da han tre måneder etter endt spillerkarrieren tok over for sparkede Malky Mackay. De rykket ned til League One få uker senere men Caldwell tok klubben tilbake til Championship på første forsøk. Siden den gang har det gått nedover for 40-åringen.

  Sparken i Wigan bare fire måneder etter opprykket grunnet grusom start på livet i Championship. Han tok deretter over Chesterfield i League One og guidet de til nedrykk og dertil dårlig start i League Two før sparken ventet. Hans seneste managerjobb var i skotske Patrick Thistle der han fikk sparken etter et år i klubben høsten 2019. Siden har han vært midlertidig trener for u23-mannskapet til Newcastle før han frem til april 2022 var assistentmanager i skotske Hibernian.

  Han får en tøff start på livet i Exeter med bortekamp mot Derby i morgen og derbykamp borte mot Plymouth om en uke.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen