More

  Fyldig spansk meny

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Atskillige godbiter denne helgen.

  Det var så vidt båten bar i favorittspillet forrige helg, men Real Betis innfridde til slutt med sin overtidsseier mot 20. plasserte Elche. Denne helgen er det mye snadder å se frem til. Vi kommer tilbake med fyldig preview til oppgjøret mellom Barcelona – Valencia, der ligalederen må reise seg etter forrige helgs pinlige forestilling mot Almería, mens Rúben Barajas mannskap ankommer Camp Nou med seier i Los Che-trenerens hjemmedebut. Vi gir deg også alt du trenger å vite om storoppgjøret Real Betis – Real Madrid, som på forbilledlig vis runder av den spanske fotballhelgen søndag kveld. 

  Kan hende kan det også være verdt å holde et øye med oppgjøret Real Sociedad – Cádiz, som har fått æren av å innlede den 24. ligarunden. Vi har notert oss hele 26 scoringer i de fem siste fredagsoppgjørene, og de to siste fredagene har gitt oss Gironas 6-2-seier over Almería, og Real Betis’ dramatiske 3-2-seier på overtid mot Elche. Alexander Sørloth og resten av Real Sociedad har dermed litt å leve opp til når de tar imot bunnlaget Cádiz fredag kveld.  

  Lørdag ruller fotballen fra tidlig formiddag til sent på kveld, og de fleste kampene ser relativt jevne ut, i alle fall på papiret. Men, på kvelden finner vi helgens favorittspill når hjemmesterke Mallorca tar imot Elche, som ikke har vunnet én eneste kamp på bortebane denne sesongen. Tabelljumboen ankommer ferieøya med to strake overtidstap på samvittigheten, og røk på ikke mindre enn to røde kort i forrige helgs tap mot Real Betis. Pluss på skader på sentrale spillere, og du står igjen med en svært redusert tabelljumbo. Lørdagskvelden avsluttes med nok en godbit, når Atlético Madrid ønsker bunnlaget Sevilla til Civitas Metropolitano i det som normalt sett er et toppoppgjør, men dette er ikke en normal sesong. Uansett må Diego Simeones mannskap finne seg i å være relativt klare favoritter, selv om hjemmetipset ikke får plass blant våre utvalgte spill denne helgen. 

  Helgens høydepunkter finner så definitivt sted søndag, og helgen avsluttes med våre utvalgte kamper, som du kan lese alt om på de neste sidene. Før og mellom våre utvalgte hovedkamper, skal det spilles om poeng i to særdeles jevne oppgjør. Det synes bortimot umulig å spå en vinner mellom Real Valladolid, som vinner omtrent like ofte på hjemmebane, som Espanyol gjør på sine visitter. Vi legger imidlertid merke til at Athletic Bilbao er gjort til oddsfavoritter i bortemøtet med Rayo Vallecano, til tross for at vertene er i bedre form enn baskerne og ligger tre plasser foran på tabellen. Vi gir dermed tillit til Rayo som vårt utvalgte tips til helgens “luring”, og en seier til hjemmelaget vil gjøre godt for håpet om en plass i Europa neste sesong. Athletic Bilbao har også vært opptatte med første semifinale i Copa del Rey i midtuken. 

  La Liga-runden avsluttes som vanlig mandag kveld, med nok et veldig jevnt oppgjør. Norsk Tipping har ikke dristet seg til å peke ut en klar favoritt mellom Osasuna og Celta Vigo, der vertene er git 2,65 i odds på triumf, mens Celta gis 2,75 ganger innsatsen for tre poeng. Det skal uansett bli spennende å se om Jørgen Strand Larsen kan få tilbake plassen på laget, men det ser vanskeligere ut nå, ettersom konkurrenten Haris Seferovic scoret sitt første mål for klubben etter overgangen fra Galatasaray i forrige helgs 3-0-seier mot Real Valladolid. 

  Helgens forslag

  FAVORITTEN: 

  Mallorca – Elche 

  TIPS: 

  H til 1,70 i odds hos Norsk Tipping 

  LURINGEN: 

  Rayo Vallecano – Athletic Bilbao 

  TIPS: 

  H til 2,90 i odds hos Norsk Tipping 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen