More

  Fulham tok poeng mot Chelsea

  Chelsea og Fulham tjuvstartet i kveld helgens Premier League-runde, og det kjøpesterke hjemmelaget hadde alvorlige ambisjoner om å ta revansj for 1-2-tapet på Craven Cottage for bare drøyt to uker siden.

  En hektisk og underholdende førsteomgang endte målløs, etter at Kai Havertz misbrukte de to største sjansene som oppstod. Rekordkjøpet Enzo Fernandez fikk sin debut, men både han og Mykhailo Mudryk var ganske så tamme. Fulham var greit med på notene, med Willian, Tim Ream og Joao Palhinha som de største bidragsyterne for gjestene fra nabolaget.

  Etter hvilen sendte Graham Potter både Noni Madueke, Cesar Azpilicueta, David Fofana og Raheem Sterling på banen for å sette fart i de blå, uten umiddelbar effekt. Madueke ble spiller nummer 31 med Premier League-minutter for Chelsea denne sesongen, og ingen klubb har brukt flere.

  Det var jevnt også etter hvilen, selv om Fernandez, Conor Gallagher og Fofana kom til hver sin store sjanse. Med fem minutter igjen på klokka ble Ben Chilwell Chelseas femte innbytter for kvelden, mens Fulham satte inn Harry Wilson, Manor Solomon, Tom Cairney, Carlos Vinicius og Layvin Kurzava.

  De mange byttene ga fem tilleggsminutter, men uten at noen av lagene klarte å utnytte dem. Graham Potter blir ikke gitt nattesøvnen tilbake med det første.

  Chelsea står med bare to seirer fra sine siste tolv kamper, og bare to scorede mål fra siste fem. Fulham passert Brighton, og er nå helt oppe på 5.plass.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen