More

  Fulham – Luton

  Fulham sin første fest etter at opprykket var sikret endte med 0-1 mot Nottingham Forest. Nå får de en ny mulighet mot nok et lag som selv kjemper om å slå følge til Premier League. For Fulham sin del har sesongen vært stabilt god gjennom hele sesongen. Lange rekker med seiere og kalasseiere har gjort sitt til at opprykket egentlig aldri har vært truet. Det er vanlig for lag som er klare for opprykk å roe litt ned på slutten av sesongen, og det har Fulham også gjort til en viss grad. Men de har noen mål de gjerne ønsker å oppnå før sesongen er omme. Bortsett fra å sikre tittelen i Championship, mangler de tre poeng for å nå den magiske 90 poengers grensen. I tillegg mangler de et mål for å nå den magiske grensen for 100 skårede mål. Vi skal heller ikke se bort ifra at Aleksandar Mitrovic har sin egen agenda også. Han står med 41 mål på 42 kamper og ønsker nok gjerne å stå med like mange mål som kamper når sesongen er omme.
  For Luton vil en seier sikre femteplassen og dermed playoff. Et poeng kan langt på vei være nok også, særlig siden Reading venter hjemme på Kenilworth Road i siste serierunde. Laget har bare et tap på sine åtte siste kamper og det er derfor lite som tyder på at de skal rote bort de to poengene de har ned til Middlesbrough og Millwall utenfor playoff. For laget som var utenfor ligasystemet så sent som i 2014 vil det være en utrolig prestasjon å komme seg til Premier League for første gang, men det gjenstår mye fotball før Natan Jones og co kan feire. Luton er ligaens femte beste bortelag, og kanskje kan det hjelpe når de nå skal ut  mot ligaens beste hjemmelag.
  Fulham har få på skadelisten sin. Dessverre kan man ikke si det samme om Luton. Skader har hopet seg opp på verst tenkelig tidspunkt. Pelly-Ruddock Mpanzu, Fred Onyedinma, James Bree, Jed Steer, Gabriel Osho, James Shea og Reece Burke er alle ute. I tillegg er deres storscorer Elijah Adebayo et usikkert kort.
  Mulig lagoppstilling:
  Fulham: Rodak; Tete, Adarabioyo, Ream, Bryan; Cairney, Reed; Wilson, Carvalho, Reid; MitrovicLuton Town: Isted; Lockyer, Naismith, Potts; Kioso, Lansbury, Campbell, Bell; Snodgrass; Cornick, Jerome
  Odds, Norsk TippingH: 1.52
  U: 3.95
  B: 5.20

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen