More

  Fredrikstad – KFUM Oslo

  Fredrikstad – KFUM Oslo
  Mandag kl. 18:00
  Nye Fredrikstad Stadion
  TV: Discovery + og Eurorsport Player
  Odds:
  H: 1,80
  U: 4,00
  B: 4,25
  Vårt Tips: U
  Ny kvalifiseringskamp til Eliteserien 2022.
  Fredrikstad endte som kjent opp på 4. plass i OBOS-ligaen, der de slo Ranheim 3-1 i siste serierunde. Østfoldingene har gjort et strålende comeback til nest øverste divisjon, og ønsker selvsagt å krone det med opprykk til den aller ypperste eliten. Veien dit er imidlertid lang.
  Bjørn Johansens mannskap må ta seg forbi KFUM i kveld, Jerv om en snau uke, og til sist laget som ender på kvalikplass i Eliteserien. 
  – Vi er glade for å være her, men vi er langt fra fornøyd. Vi har hatt en god sesong, men det er nå vi skal spille vår beste kamp. Det er disse øyeblikkene vi lever for, sier en kamplysten FFK-sjef, Bjørn “Brummen” Johansen til klubbens hjemmesider.
  KFUM har imidlertid ikke kommet til Fredrikstad for å øke festhumøret til fotballgale innbyggere i plankebyen. Kåffa har allerede vært igjennom en kvalikamp, siden de endte på femteplass i serien. Der tok de seg av Sogndal med 1-0-seier på Vålerengas hjemmebane, Intility. Den kampen må imidlertid være strøket fra minnet, skal det bli en ny triumf i Fredrikstad i kveld.
  – Vi har klappet oss nok på skulderen nå. Sogndal er borte, og alt fokus har vært på å fortsette energiboosten vi har hatt i det siste, og gjøre oss klare til FFK. Vi må håndtere det høye og aggressive presset til Fredrikstad, samt være flinke til å være truende nok i vårt eget spill, sier KFUMs trener, Jørgen Isnes, overfor klubbens hjemmesider.
  Fredrikstad må stille til kveldens oppgjør uten skadde Love Reuterswärd og Alexander Zoulakis. KFUM har heller ikke altfor mange fravær å ta hensyn til. Vi tror dette kan bli en lang kveld i plankebyen, og tror dette fort kan gå til ekstraomganger. Vi prøver derfor U-en til godkjente 4,00 i odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen