More

  Frankrike vs Polen – analyse, tips og odds

  Det er duket for 2. dag av sluttspillet i VM, og det åpner med en saftig godbit når to av verdens beste spisser, Kylian Mbappé og Robert Lewandowski, barker sammen på Al Thumama Stadium i duellen mellom Frankrike og Polen.

  Frankrike tok seg greit videre fra sin gruppe. Etter seirer mot Australia og Danmark, gikk et reservepreget Les Bleus ut på fullstendig sparebluss mot og tapte 0-1 mot Tunisia. Frankrike, nummer 4 i verden på FIFA-rankingen, kommer imidlertid til å stille med alle kanonene fra start her. Polen gikk videre med et nødskrik i sin gruppe, og avansementet ble sikret med ett fattig plussmål bedre enn Mexico. Polakkene tok fire poeng i sin gruppe, og er rangert som nummer 26 i verden.

  Frankrike vs Polen Stats

  • In 10 of the last 12 France matches the sum of goals was under 3.5
  • In 6 of the last 8 France matches the sum of goals was under 2.5
  • France have conceded in 8 of the last 9 matches
  • In the last 7 Poland matches the sum of goals was under 2.5
  • In 11 of the last 13 Poland matches the sum of goals was under 3.5
  • Poland have not lost 4 of the last 5 matches
  • Poland have not conceded in 4 of the last 5 matches

  Frankrike vs Polen – Vårt Tips

  Frankrike vs Polen Preview

  Frankrikes form

  Frankrike åpnet VM forrykende med 4-1 og 2-1-seirer mot Australia og Danmark. De tapte den siste kampen mot Tunisia 0-1, men gikk riktignok på kraftig sparebluss. Les Bleus har vunnet kun fire av sine ti siste i alle turneringer, og tapt fire. Didier Deschamps’ mannskap har scoret 16 mål i denne perioden, sluppet inn ti og holdt nullen bare to ganger.

  Polens form

  En seier, en uavgjort og ett tap for Polen i gruppespillet. 2-0-seieren mot Saudi-Arabia ble til slutt avgjørende for billetten til sluttspillet, all den tid de tapte 0-2 for Argentina i siste gruppespillkamp. Polen har, som Frankrike, vunnet fire og tapt fire på sine ti siste i alle turneringer. De har imidlertid scoret kun ni mål og sluppet inn hele 14. Likevel har buret blitt holdt rent fire ganger.

  Frankrike vs Polen – Lagoppstillinger

  Frankrike vs Polen – Tippetips

  Frankrike og Polen er i ganske lik form, men når de regjerende verdensmesterne stiller på startstreken i en åttedelsfinale, blir det vrient å tippe noe annet enn fransk triumf. Hjemmeoddsen er imidlertid ikke all verden.

  Det har blitt scoret over 2,5 mål i fire av Frankrikes ti siste oppgjør, mens det samme har skjedd i kun tre av Polens ti siste. Det er imidlertid verdt å notere seg at begge åttedelsfinalene i går var både underholdende og målrike.

  Frankrike slipper inn overraskende mange mål, og også Polen er ganske sårbare bakover. Vi prøvde, med hell, BTTS på Nederland – USA i går, og se ikke bort fra at begge lag scorer også i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen