More

  Frankrike – Danmark

  Klar for godbiten Frankrike – Danmark, der den regjerende mesteren med seier sikrer seg avansement til utslagsrunden. Danmark har imidlertid slått Frankrike to ganger allerede denne sesongen, med henholdsvis 2-1 og 2-0 i Nations League. Danmark er også i hardt vær, etter skuffende målløs innledende VM-kamp mot Tunisia. Frankrike på sin side snudde 0-1 til 4-1-seier mot Australia. Oliver Giroud var der sist på ballen ved to av scoringene, og beviste at Deschamps utvalgte klarer seg godt også uten Karim Benzema.

  Giroud er nå likt med Thierry Henry, og med scoring også i ettermiddag er Giroud tidenes mestscorende for det franske landslaget. Danmark er på sin side i mangel av en pålitelig målscorer. Verken Kasper Dolberg eller Andreas Skov Olsen var opp mot sitt beste mot Tunisia, mens innbytter Andreas Cornelius brant kampens største målsjanse, da han fra 50 centimeter headet ballen i stolpen og ut. Danmark har en imponerende defensiv, men hvem skal score målene?

  Frankrike – Danmark, stats

  • France have scored in 25 of the last 27 matches
  • In 8 of the last 10 France matches the sum of goals was under 3.5
  • In 5 of the last 6 France matches the sum of goals was under 2.5
  • France have conceded in 6 of the last 7 matches
  • France have not won 5 of the last 7 matches
  • In the last 8 Denmark matches the sum of goals was under 3.5
  • In 4 of the last 5 Denmark matches the sum of goals was under 2.5
  • Denmark have not lost 6 of the last 8 matches
  • Denmark have scored in 7 of the last 9 matches

  Frankrike – Danmark, tips

  Frankrike – Danmark, preview

  Frankrike

  Frankrike har, som nevnt tapt sine to siste mot Danmark, men større ting enn Nations League står på spill i dag. Da vil vi også få se et annet fransk lag. Den regjerende mesteren har nå fem strake seirer i VM-sluttspill. Mistet Bayern-backen Lucas Hernandez med skade i åpningskampen, men bror Theo er fullgod erstatter. Midtstopper Rafael Varane meldes nå også spilleklar.

  Danmark

  Danmark imponerte med fire seirer av seks mulige i tøff Nations League-gruppe, men imponerte ikke noen med hva som ble vist i åpningskampen mot Tunisia. Har klare offensive mangler, med en håndfull jevnbyrdige spisser som alle sliter med formen. Midtbanespiller Thomas Delaney skadet kneet i VM-åpningen, og blir ikke å se i resten av mesterskapet. Alle Danmarks fire siste VM-kamper har endt uavgjort.

  Frankrike – Danmark, lagoppstillinger

  Frankrike – Danmark, odds

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen