More

  Fra Leicester til Chelsea

  Chelseas midtstopperjakt har så langt vært av det middelmådige slaget denne sommeren. The Blues har jaktet forsvarere i øst og vest, men foreløpig er Kalidou Koulibaly eneste nynakomne midtstopper på Stamford Bridge. Den langvarige jakten på Jules Koundé ble mislykket da franskmannen valgte Barcelona, men nå har Chelsea fått øynene opp for en annen franskmann, i hjemlig liga.
  Leicesters Wesley Fofana leverte en imponerende debutsesong i 2020/21-sesongen, men forrige sesong gikk i vasken grunnet en alvorlig skade. Nå er midtstopperen tilbake i spill, og da skal Chelsea etter sigende stå klare med sjekkheftet for å hente det 21 år gamle stortalentet til Stamford Bridge. Hvis budet er tilstrekkelig høyt, kan det være vinn-vinn for alle parter, ettersom Leicester allerede har annonsert de må selge spillere før de kan hente nye.
  Nærmer seg Sevilla
  Manchester Uniteds venstreback, Alex Telles, har hatt et mislykket opphold på Old Trafford etter at han ankom de røde djevlene fra Porto i 2020. Brasilianeren har aldri klart å utmanøvrere Luke Shaw som Uniteds klare førstevalg på backplass, og Erik ten Hag er nå i ferd med å sende 29-åringen på lån til Sevilla, skal en tro rapportene fra Brasil. Venstrebacken skal etter sigende gjennomgå en medisinsk sjekk med La Liga-klubben.
  Tottenaham henter flere?
  Antonio Conte har allerede hatt en travel sommer med å integrere nye fjes i Nord-London, og nå kan Spurs-bossen få enda et nytt fjes å forholde seg til. Fiorentina-stopperen Nikola Milenkovic skal være på Tottenhams radar, som har gjort et imponerende overgangsvindu hittil, og hentet blant annet Yves Bissouma, Richarlison og Ivan Perisic til White Hart Lane. Det er det italienske magasinet La Nazione som melder at en overgang kan være på trappene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen