More

  Fotballhelgen: Dette er helgens høydepunkter

  Klubbfotballen er endelig tilbake etter det som, med norske øyne, var et begredelig landslagsopphold. Dermed ser man ikke noe mindre til all den deilige fotballen som venter, og med helgens Tips Weekend like rundt hjørnet, får du alt du trenger å vite når du skal sette helgens kuponger og Fantasy-lagene skal plukkes ut. Programmet er fullt hele helgen, og her har vi plukket ut kampene vi gleder oss aller mest til.

  Fredag

  La Liga
  Athletic Bilbao – Almería, kl. 21:00: Williams-brødrene Inaki og Nico fikk sine første landskamper for Ghana og Spania i klubbpausen, og er tilbake for Athletic som leverte en forrykende forestilling mot Rayo Vallecano sist.

  Bundesliga
  Bayern München – Bayer Leverkusen, kl. 20:30: Toppoppgjør i Bundesliga, og Bayern er nesten alltid verdt å få med seg uansett. Har slitt mer enn normalt innledningsvis, og har ikke råd til å avgi poeng mot et Leverkusen som har åpnet uhyre svakt.

  Championship
  Hull – Luton, kl. 21:00: Men, mange vil nok sverge til ball fra balløya, og da serverer Hull og Luton deg ball fra Championship – og selv om det er åtte plasser mellom lagene på tabellen, skiller det kun to poeng mellom dem.

  Lørdag

  Eliteserien
  Lillestrøm – Bodø/Glimt, kl. 18:00: Uhyre viktig kamp i medaljestriden, der Lillestrøm skal forsøke å befeste sin andreplass, mens Bodø/Glimt kjemper med nebb og klør om å kjempe seg tilbake i topp 3.

  Premier League
  Arsenal – Tottenham, kl. 13:30: Fotballørdagen begynner med et klassisk Nord-London-derby, som du selvsagt kan lese alt om i dagens Tips Weekend.

  Liverpool – Brighton, kl. 16:00: Liverpool har slitt tungt innledningsvis, og har ikke spilt Premier League-ball på lang tid. Brighton kommer med ny manager, så dette kan bli et fyrverkeri.

  Fotballhelgen: Dette Er Helgens Høydepunkter 1014702786 Scaled
  Mo Salah Og Liverpool Tar Imot Brighton, Som Ankommer Anfield Med Ny Manager.

  La Liga
  Sevilla – Atlético Madrid, kl. 18:30: Tradisjonelt sett et toppoppgjør i Spania, men dette er to lag som har slitt innledningsvis, og som ikke har råd til å tape poeng.

  Serie A
  Inter – Roma, kl. 18:00: Hverken Inter eller Roma har kommet tilstrekkelig godt i gang med sesongen til å innta de aller høyeste tabellplassene, så begge lag trenger tre poeng i dette toppoppgjøret.

  Bundesliga
  Eintracht Frankfurt – Union Berlin, kl. 15:30: Gjestene fra hovedstaden har imponert voldsomt innledningsvis og topper Bundesliga-tabellen. Aller hipsternes yndlinger om dagen.

  Ligue 1
  PSG – Nice, kl. 21:00: Toppoppgjør i Frankrike, og Lionel Messi er endelig i ferd med å finne storformen i Frankrike, og dermed er PSG box office.

  Husk at du alltid får full oversikt over helgens TV-kamper i vår eksklusive TV-guide!

  Søndag

  OBOS-ligaen
  Bryne – Skeid kl. 14:00: Enormt viktig bunnoppgjør, spesielt for Skeid, som må ha tre poeng for å ha realistisk håp om å overleve uten å gå omveien via kvalik.

  Premier League
  Manchester City – Manchester United, kl. 15:00: Stjernespekket Manchester-derby med vår egen Erling Braut Haaland i hovedrollen.

  Fotballhelgen: Dette Er Helgens Høydepunkter 1014884181 Scaled
  Erling Braut Haaland Og Lagkompis Phil Foden Skal Forsøke Å Kneble Byrival United.

  La Liga
  Celta Vigo – Real Betis, kl. 16:15: Jørgen Strand Larsen, aka Jorge Playa, hadde et strålende innhopp for Norge i midtuken, og det skal bli veldig spennende å se hva han kan utrette mot et av Spanias beste lag.

  Serie A
  Atalanta – Fiorentina, kl. 18:00: Atalanta har overrasket stort innledningsvis, og topper Serie A-tabellen foran de tradisjonelle Scudetto-kandidatene.

  Det er med andre ord nok av kamper å sette tennene i, og skulle det bli krevende å holde oversikt, stiller vi opp med vår egen livescore, så du får holdt følge med alle dine tippe- og oddskuponger!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen