More

  – Fotballen er i endring

  De europeiske gigantene møter større motstand i klubb-VM enn før, mener Real Madrids trener, Carlo Ancelotti.

  Real Madrid tok seg til finalen i klubb-VM i går kveld på bekostning av egyptiske Al Ahly. Kampen stod lenge og vippet, men Madrid fikk til slutt en komfortabel 4-1-triumf etter to svært sene scoringer av Rodrygo og Arribas. Nå venter saudiarabiske Al Hilal i finalen, som slo ut selveste Flamingo i semifinalen. Kampen spilles lørdag kveld, og Real Madrid, som allerede er mestvinnende klubb i turneringen med fire titler, kan ta sin femte. Carlo Ancelotti spår imidlertid en vrien finale.

  – Fotballen er i endring, for det er mange lag rundt omkring i verden som kan konkurrere, kjempe og vinne. Jeg ble overrasket over Flamingos exit, men det viser bare hvor jevn toppfotballen er i ferd med å bli. Vi må respektere dette laget, som har gode individuelle kvaliteter og et godt kollektiv, sier Real Madrid-sjefen.

  Al Hilal vant sin semifinale mot Flamengo 3-2, men det hører også med til historien av brasilianerne bare har kommet i gang med sesongoppkjøringen, mens de andre kontinentale utfordrerne stort sett er godt inne i sine sesonger. Det er også verdt å notere seg at Real Madrid mangler flere av sine fremste og viktigste stjerner, som Karim Benzema, Thibaut Courtois og Éder Militão.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen