More

  Fotball på TV: 6 spennende oppgjør du må få med deg i helgen

  Vi plukker ut én kamp fra ligaene vi følger aller tettest.

  Det er som kjent ikke veldig mye her i verden som er bedre enn fotball på fjernsynet, og nå er vi på sesongens oppløpsside hvor det skal avgjøres i alle de store europeiske ligaene. Her hjemme er vi så vidt i gang med sesongen, og vi har brukt morgentimene til å saumfare helgens kampprogram og presenterer hvilke kamper du ikke bør gå glipp av denne helgen.

  Eliteserien

  Bodø/Glimt – Brann: Lørdag kl. 18:00 på TV 2 Sport Premium

  Lørdagens toppkamp i Eliteserien byr på ett lag som tok seg til cupfinale i midtuken og ett som røk ut i semifinalen. Bodø/Glimt er nok revansjesugne etter exiten mot Lillestrøm, men har sett utilnærmelige ut i Eliteserien. Full pott og null baklengs er forbilledlig etter tre serierunder, men Brann ankommer Bodø stinne av selvtillit etter å ha sikret seg cupfinalebillett og seks poeng i løpet av de første ukene av sesongstarten.

  Høydepunkter da Brann tok seg til cupfinale på bekostning av Stabæk.

  Premier League

  Leicester – Everton: Mandag kl. 21:00 på V Sport PL

  Nervepirrende nedrykksduell på King Power Stadium. Både Leicester og Everton befinner seg under streken før helgens runde. The Foxes fikk med seg ett poeng fra midtukens bunnoppgjør mot Leeds, men det ene poenget var strengt tatt to for lite, men det skiller bare ett poeng opp til Forest på 17. Everton har to poeng til riktig side av streken, og ble avskiltet og avkledd av Newcastle da the Magpies var overlegne og vant 4-1 på Goodison torsdag kveld. Dette er en kamp ingen av lagene har råd til å tape.

  – Kelehci Iheanacho mener det ene poenget var et steg i riktig retning
  – Sean Dyche tror Everton kan unngå nedrykk

  La Liga

  Cádiz – Valencia: Søndag kl. 14:00 på TV 2 Sport Premium 2

  Fra den ene nedrykksstriden til den andre; Bunnsjiktet i La Liga tegner til å bli minst like dramatisk som i Premier League. Cádiz og Valencia okkuperer for øyeblikket de to første plassene over nedrykksstreken. Valencia sikret seg tre dramatiske poeng på overtid i torsdagens bunnoppgjør mot Real Valladolid, mens Cádiz røk 0-1 hjemme for Osasuna, og står dermed med bare ett poeng på sine tre siste kamper.

  Det 19 år gamle akademiproduktet Javi Guerra ble matchvinner tre minutter på overtid mot Valladolid.

  Bundesliga

  Union Berlin – Bayer Leverkusen: Lørdag kl. 15:40 på Viasport+

  Heftig toppoppgjør fra Bundesligaen. Union Berlin har fortsatt et ørlite håp om å henge seg på i kampen om et sensasjonelt ligagull, og ligger bare fem poeng bak ledende Borussia Dortmund med fem runder igjen. Bayer Leverkusen ser stadig mer imponerende ut under Xabi Alonsos stødige ledelse, og trenger tre poeng her, all den tid det skiller seks poeng opp til fjerdeplassen som gir en ekstremt verdifull inngangsbillett til lukrative Champions League.

  Serie A

  Roma – AC Milan: Lørdag kl. 18:00 på VG+

  Storslagen duell mellom to Champions League-jagende lag i Serie A. Roma ligger på femteplass, kun målforskjell bak besøkende Milan på fjerde. Hovedstadsklubben har virkelig trykket José Mourinho til sitt bryst, og har på rekordtid blitt fansens største helt siden Francesco Totti sine glansdager. Milan har hatt en skuffende seriesesong, men har et forrykende Derby della Madonnina mot Inter å se frem til i semifinalen i Champions League.

  José Mourinho har blitt umåtelig populær i den evige stad.

  Ligue 1

  Marseille – AJ Auxerre: Søndag kl. 20:45 på Direktesport

  Topp mot bunn i Ligue 1. Marseille ligger på andreplass, men har bare ett poeng til Lens på tredje. Det er viktig for Dimitri Payet og de andre i klubben å ikke la Lens gå forbi, for tredjeplassen i Ligue 1 må ut i kvalifisering til Champions League, i stedet for direkte adgang til gruppespillet. Auxerre ligger på 14. plass, men likevel skiller det bare ett fattig poeng til nedrykksstreken. Begge lag har alt å spille for her.

  Fotball
  Fotball På Tv: 6 Spennende Oppgjør Du Må Få Med Deg I Helgen 2

  Til slutt: Pass på at du får med deg nyeste utgave av Tips Weekend! Her finner du alt du trenger til å fylle ut helgens Fantasy-lag, samt tippe- og oddskuponger. God helg!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen