More

  Fotball på TV: 6 oppgjør du må få med deg i helgen

  FOTBALL PÅ TV: Fullstappet meny før en liten pust i bakken med landslagspause. De neste 72 timene er det imidlertid bare å ha fjernkontrollen i nærheten.

  Fotball på TV – seks utvalgte oppgjør

  Nok en gang står vi overfor en fabelaktig fotballhelg, med storoppgjør over hele Europa. De er selvsagt gitt den oppmerksomheten de fortjener i helgens Tipsbladet, og er du ikke abonnent på Norges eneste sport- og spillavis, er løsningen heldigvis enkel. Her gir vi deg seks kamper fra Eliteserien og de fem europeiske ligaene vi dekker aller tettest som vi mener du bør få med deg i løpet av helgen.

  Eliteserien

  Viking – Vålerenga: Lørdag kl. 18:00 på TV2 Sport Premium

  Viking har ferten av seriegull, etter å ha vunnet ti strake kamper. Det koker i Stavanger, og nå lages det et vanvittig leven på hver eneste hjemmekamp. Denne uken har også Joe Bell og Samuel Adegbenro gjort sine returer til SR-Bank Arena, for å gi siddisene en boost i gullkampen. Samtidig er Vålerenga desperate på poeng for å unngå nedrykk, men den gode nyheten for hovedstadslaget, er at de er atskillig bedre på bortebane enn hjemme denne sesongen.

  Fotball På Tv
  Zlatko Tripic Og Viking Har Ferten Av Gull.

  Premier League

  Arsenal – Manchester United: Søndag kl. 17:30 på V Sport PL

  Rundens desiderte toppkamp i Premier League. Arsenal har haltet litt innledningsvis, og rotet bort tre poeng i forrige runde mot Fulham. Var heller langt fra overbevisende i ligapremieren mot Nottingham Forest, til tross for at det ble seier til slutt. Manchester United har allerede tapt denne sesongen, mot Ange Postecoglus Spurs. Erik ten Hag nyter fremdeles stor tillit blant fansen, men klubben har hatt en vanskelig sommer på overgangsmarkedet. Ingen av lagene har egentlig råd til å avgi poeng her, og det gir som regel storveis underholdning.

  Fotball På Tv
  Martin Ødegaard Skal Ut I Storkamp Mot Man Utd.

  La Liga

  Atlético Madrid – Sevilla: Søndag kl. 18:30 på TV2 Sport Premium 2

  Atlético Madrid scoret syv i ligaen for første gang siden 2016, og bokførte sin største borteseier i La Liga noen sinne, da de hamret Rayo Vallecano 7-0 mandag kveld. Det har åpnet opp for spørsmål om Los Colchoneros er i stand til å utfordre om ligagullet denne sesongen, og en tidlig test på det, får søndag kveld mot et Sevilla-lag i stor poengnød. Los Nervionenses har tapt alle sine tre første kamper, og det har allerede begynt å brenne under føttene på José Luis Mendilibar.

  Bundesliga

  Union Berlin – RB Leipzig: Søndag kl. 17:30 på Viasport 2

  Mange trodde Union Berlin skulle få seg en knekk etter den fantastiske fjorårssesongen. Men, neida. Urs Fischers dypt imponerende mannskap har like greit inntatt tabelltoppen med full pott og 8-2 i målscore etter de to første kampene. Nå kommer sesongens første virkelig store test når RB Leipzig inntar hovedstaden. Gjestene tapte knepent 2-3 i åpningsrundens toppkamp mot Bayer Leverkusen, men ga rungende svar på tiltale med 5-1 mot Stuttgart sist helg. Dette bør bli en thriller.

  Serie A

  Roma – AC Milan: Fredag kl. 20:45 på VG+

  Helgen innledes med en skikkelig godbit fra Serie A. Roma står med bare ett poeng etter de to første rundene, men har har plusset på atskillig med muskelmasse på topp denne uken, etter å ha hentet Romelu Lukaku på lån fra Chelsea. Kraftspissen bør gli godt inn i José Mourinhos system, og belgieren kan få tillit mot et fremadstormende AC Milan. Rossoneri står med full pott etter de to første rundene, og nyervervelsen Christian Pulisic, også han fra Chelsea, har scoret i begge triumfene.

  Fotball På Tv
  Romelu Lukaku Har Blitt Tatt Imot Med Åpne Armer I Den Evige Stad.

  Ligue 1

  Monaco – Lens: Lørdag kl. 21:00 på Direktesport

  Ingen lag i Ligue 1 har vært underholdende å følge enn Monaco innledningsvis. Adi Hütters mannskap har scoret ti og sluppet inn fem etter de tre første rundene, og har inntatt tabelltoppen med syv poeng av ni mulige. Lørdag kveld skal de forsøke seg mot forrige sesongs ligatoer, som har kommet skjevt i gang med sesongen. Lens står med bare ett poeng hittil, og fikk stryk av PSG sist med 1-3. Se opp for deres midtbanespiller, 20 år gamle Andy Diouf. Franskmannen kan bekle alle posisjoner sentralt i midtbanen, og er lynrask og har en glimrende pasningsfot.

  Fotball På Tv
  Andy Diouf – Et Av Frankrikes Atskillige Fotballhåp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen