More

  Fotball på TV: 6 oppgjør du må få med deg i helgen

  FOTBALL PÅ TV: Fotballen ruller atter en gang over hele kontinentet, og da er det selvsagt bare å benke seg i sofaen.

  Endelig sparkes sesongen i gang også i Italia og Tyskland, og Tipsbladet stiller så klart med stor sesong-preview, hvor vi gir deg alt du trenger vite om avspark i Serie A og Bundesliga. Samtidig ruller ballen i både England, Spania og Frankrike, og her hjemme, er vi allerede godt i gang med høstsesongen i Eliteserien. Det betyr fullpakket meny, og vi presenterer de største godbitene fra Eliteserien og de europeiske ligaene.

  Eliteserien

  Molde – Vålerenga: Lørdag kl. 18:00 på TV2 Play

  Molde hadde sin fulle hyre med å ta seg forbi vesle Klaksvik i Champions League-kvaliken, og allerede til uken venter Galatasaray i play-off. Dermed kan dette være et perfekt tidspunkt for bunnlaget Vålerenga å møte moldenserne, som denne sesongen har spilt seg i alvorlig nedrykkstrøbbel. Dette kan bli en langt mer spennende og jevnere affære enn mange tror på forhånd.

  Fotball På Tv
  Kristian Eriksen Håper På Mer Jubel Mot Vålerenga.

  Premier League

  Manchester City – Newcastle: Lørdag kl. 21:00 på V Sport PL

  Clash of the Cash i Manchester. City så tidvis rustne ut i ligapremieren mot Burnley, til tross for 3-0-seier, og var enda mer shaky da man til slutt triumferte i onsdagens Supercup-finale mot Sevilla. Newcastle på sin side, fikk en strålende start på sesongen med 5-1 mot Aston Villa, og Eddie Howes vil garantert tro det er mulig å reise hjem til Tyneside med tre poeng.

  Fotball På Tv
  Erling Braut Haaland Scoret To Mot Burnley.

  La Liga

  Real Betis – Atlético Madrid: Søndag kl. 21:30 på TV2 Sport Premium

  Storkamp i La Liga. Begge lag kom seirende ut av sesongstarten, og Real Betis fikk med seg tre meget verdifulle poeng da de slo Villarreal på overtid. Atlético Madrid scoret på overtid i både første- og andreomgang mot Granada og vant til slutt 3-1. Real Betis har en alle tiders mulighet til å komme glimrende i gang med sesongen her i møtet med Los Colchoneros.

  Fotball På Tv
  Atlético Madrids Antoine Griezmann.

  Bundesliga

  Bayer Leverkusen – RB Leipzig: Lørdag kl. 15:30 på Viasport 1

  Xabi Alonso imponerte veldig i sin første sesong som manager på toppnivå da han tok over Bayer Leverkusen i fjor. RB Leipzig har solgt alle sine fire viktigste spillere i sommer, men imponerte likevel stort i Supercup-finalen mot Bayern München forrige helg, og vant hele 3-0. Lagets nye viktigste spiller, Dani Olmo, noterte seg like greit for hattrick.

  Fotball På Tv
  Dani Olmo Gikk Til Topps Mot Bayern München.

  Serie A

  Frosinone – Napoli: Lørdag kl. 18:30 på VG+

  Mester mot mester. Vel, Frosinone rykket opp til Serie A denne sesongen etter å ha havnet helt til topps i Serie B i 2022/23. Napoli på sin side, fikk endelig tilfredsstilt sulten etter Scudettoen, og vant forrige sesong sin første Serie A-tittel siden Diego Maradaona siden glansdager. Napoli var dessuten must-see-TV forrige sesong. Er de like imponerende denne gangen?

  Fotball På Tv
  Victor Osimhen Skjøt Napoli Til Topps Forrige Sesong.

  Ligue 1

  Metz – Marseille: Fredag kl. 21:00 på Direktesport

  Metz er tilbake i Ligue 1 etter opprykket fra Ligue 2, og fikk en marerittstart på comebacket til toppdivisjonen med 1-5 mot Rennes forrige helg. Marseille kom på en flott tredjeplass i 2022/23-sesongen, og dro i land en hårfin 2-1-seier i sesongpremieren mot Reims. Pierre-Emerick Aubameyang har kommet inn for å skyte Marseille til nok en topplassering. Den tidligere Arsenal- og Chelsea-spilleren gikk imidlertid målløs av banen i Marseille-debuten, men får trolig gode muligheter mot Metz, som ventes å være et bunnlag denne sesongen.

  Fotball På Tv
  Pierre-Emerick Aubameyang Hadde En Strevsom Tid I Chelsea. Nå Er Han I Marseille.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen