More

  Fortsetter scoringsvegringen?

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Fokus på League Two-runden der Gillingham jakter mål.

  Neil Harris har opplevd suksess med både Millwall og Cardiff men livet i League Two med Gillingham er tøffere enn noe annet.

  I det dommeren blåste av hengekampen mellom Crawley Town og Gillingham tirsdag forrige uke var det nok en gang en resignert Harris som gikk av banen. 0-0 var ikke nok til å ta laget opp fra nedrykksplass, men verst av alt, laget gikk nok en gang av banen uten scoringer. Det var deres femte strake kamp uten scoringer og etter 19 serierunder står laget med usselige seks scoringer. En scoring i august, en i september, fire i oktober og null scoringer i november er fasiten for Gillingham-fansen som for lengst har mistet tålmodigheten med både manager og mannskapet som så sent som i mai spilte i League One. Denne runden er det Salford på hjemmebane som venter. Dermed blir det en kamp mellom to pressede managere som sårt trenger både scoringer og poeng. Neil Wood og Salford har bare plukket fire poeng på siste syv kamper og med utålmodige eiere kan det fort bli managerbytte der innen julen ringes inn. 1-4 hjemme mot playoff-rival Carlisle var uansett uakseptabelt.

  Sjokkseierne sist

  Både Colchester og Harrogate sjokkerte League Two-verdenene sist da de slo til med overraskende seiere. Harrogate, med bare en seier på 14, knuste Mansfield 3-0 og skal nå ut i viktig bunnkamp borte mot Rochdale. Colchester som denne gangen skal til Mansfield sjokkerte også sist. De lå på sisteplass og fremstod helt uten form før de slo til med 3-0 mot Doncaster som nettopp hadde våknet til liv under ny manager. Så får vi se hvor bomben smeller denne runden.

  Bradford må revansjere seg

  Bradford sviktet totalt i toppkampen hjemme mot Northampton sist og med 1-3 mistet de muligheten til å ta seg forbi og opp på direkte opprykk. Med bortekamp mot serielederne Leyton Orient kan de risikere at luken opp til direkte opprykk øker til åtte poeng om Northampton samtidig slår Tranmere hjemme. Leyton Orient har vist noen tegn til svakheter den senere tid til tross for at de, noe heldig, slo formlaget Stockport 2-1 på bortebane sist. Dette blir uansett en definerende kamp for begge lag.

  Lørdagens kamper

  • Wimbledon – Grimsby
  • Gillingham – Salford City
  • Leyton Orient – Bradford
  • Carlisle – Sutton
  • Crawley – Swindon
  • Hartlepool – Stockport
  • Mansfield – Colchester
  • Northampton – Tranmere
  • Rochdale – Harrogate

  Rundens utvalgte tips

  Carlisle – Sutton. Tips H

  Hjemmeseier til 2.20 spilles på favorittene.

  Crawley – Swindon. Tips B

  Crawley i brukbar form, men Swindon til 2.10 spilles.

  Hartlepool – Stockport Tips H

  Mange setter Stockport som storfavoritt her. Oddsen på borteseier er for lav til at vi spiller den. Hele 6.25 på hjemmeseier er eneste verdi i denne kampen.

  Mansfield – Colchester. TIPS B

  Hjemmelag storfavoritter og gir bare 1.80 i odds. Colchester får man 4.50 for og derfor prøves den.

  Northampton – Tranmere. Tips H

  2.65 for favorittene Northampton er en gavepakke man bare må ta.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen