More

  Fortsatt forsiktige

  Norwich er tilbake i Premier League, men som ved forrige besøk skal det også denne gang brukes begrenset med penger.
  -Man kan bruke 120 millioner pund, og likevel rykke ned. Det har man sett atskillige bevis for, og vi har ingen planer om å gå i den fella. Man kan tillate seg den slags eksperiment om man har en milliardær som eier. Selv vil vi risikere å havne under administrasjon om vi taper en slik sum. Vi henter heller inspirasjon fra en klubb som Burnley. De har bygd sten for sten, og har gjort det med bravur, sier Norwich-direktør Stuart Webber til engelsk presse.
  Noen overhengende fare for å gå i minus denne gang er det uansett ikke. Nylig ble det klart at klubben har godtatt bud på sin beste spiller, Emiliano Buendia, fra Villa. Overgangssummen oppgis til £33 millioner, noe som er klubbrekord for både Villa og Norwich.
  Norwich er tilbake I Premier League etter bare én sesongs fravær, akkurat som Watford. Brentford derimot, måtte vente 74 år før de forrige uke tok turen opp.
  -Jeg er utrolig stolt over å være en del av denne reisen. Vi har nådd målet på en måte som gjør at også andre klubber kan tillate seg å drømme, sa klubbens danske manager Thomas Frank etter seieren mot Swansea i play off-finalen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen