More

  Fortjent Leeds-seier på Anfield

  Mange dro nok frem kuleramma da det allerede etter 14 minutter sto 1-1 mellom Leeds og Liverpool på Anfield. Rodrigo sendte Leeds i føringen i fjerde spilleminutt, etter horribel forsvarsblemme av Joe Gomez. Mo Salah trillet inn utlikningen, men etter dette var det udugelig angrepsspill og ditto skammelige avslutninger som sto i veien for målfesten mange hadde forventet.

  Darwin Nunez brant også denne gang enorme muligheter, men lagkamerat Salah var ikke stort bedre. Patrick Bamford kastet uansett bort den aller største muligheten, da han på blank kasse misset i mottaket. Leeds-angriperen har tilbrakt et år på sidelinja, og har vist flere bevis på at han trenger kamptrening.

  Seiersmål for Leeds ble det uansett, da 20-årige Crysencio Summerville – etter sedvanlig rot i Liverpool-forsvaret, dunket ballen i mål via fingertuppene på Alisson Becker.

  -Jeg fyller år i morgen, og den feiringen vil bli helst spesiell. Jeg har lenge drømt om å få spille Premier League, men å score seiersmålet på Anfield hadde jeg ikke turt drømme om, sa matchvinneren til engelsk presse i seiersrusen.

  Leeds klatret gjennom kveldens trepoenger til 15.plass på Premier League-tabellen, og Jesse Marsch får etterlengtet arbeidsro.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen