More

  Forlenger med Brann

  Ruben Kristiansen forlenger med Brann, og har signert ny avtale med bergenserne ut 2024.

  Forsvarskjempens kontrakt med rødtrøyene gikk opprinnelig ut etter denne sesongen. I dag har partene blitt enige om en ny og forbedret kontrakt, som gjør at Ruben Kristiansen forlenger med Brann ut sesongen 2024. 35-åringen har vært i Bergen helt siden 2015, og har opplevd to opprykk og ett nedrykk med klubben.

  Forlenger Med Brann
  Ruben Kristiansen Har Storspilt I Branns Midtforsvar De Siste Årene.

  Kristiansen har vært svært viktig i midtforsvaret for klubben som opprinnelig hentet ham for å spille venstreback, men veteranen har tilpasset seg forbilledlig på stopperplass. Nordlendingen var tilbake fra skade i søndagens 0-2-tap mot gullkandidat Viking, og har vært et sårt savn de siste ukene. Nå gleder han seg til å bli med på reisen videre.

  – Jeg trives veldig godt med å spille for klubben, og det er en ære å få være med på det vi holder på med. Jeg satser på å få bidratt mye i høst, og jeg gleder meg veldig til det som kommer. Vi skal til Europa, det blir flomlyskamper på Stadion. Vi har alt vunnet cupen, og jeg håper vi kan være med å kjempe om ting i fortsettelsen også, sier Kristiansen til klubbens hjemmesider.

  Natt til fredag sender vi ut vår 150-siders spesial der du får alt om ligastarten i engelske Championship, League One og League Two. Abonnement tegner du enkelt her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen