More

  Fordel hjemmelagene

  AC Milan og Real Madrid tok første stikk i kveldens CL-kamper

  AC Milan 1-0 Napoli

  Milan-fansen stilte med fantastisk tifo før kampstart og kanskje var det akkurat dette Stefano Pioli menn trengte før oppgjøret mot deres italienske rivaler fra Napoli? Milan gikk til pause med 1-0 i en fartsfylt førsteomgang der gjestene startet raskest med en dobbeltsjanse som ble effektivt stoppet av Rade Krunic. Milan var på sin side opptatt av kontringer og det var også slik dagens avgjørende scoring kom. Ismaël Bennacer fikk æren av å hamre inn ledelsen etter godt forarbeid og løp av Brahim.

  Andreomgang startet igjen med Napoli-press, men sjansene ble stoppet av en for kvelden god Mike Maignan i hjemmelagets bur. Kvarteret før slutt ble det enda vanskeligere for Napoli da André-Frank Anguissa sparket Hernandez hardt i magen og pådro seg sitt andre gule kort. Med elleve mot ti var det hjemmelaget som var nærmest scoring i sluttminuttene, men det endte 1-0 og dermed vidåpent før returen i Napoli.

  Real Madrid 2-0 Chelsea

  I kveldens andre kamp var det overlegenhet fra start til slutt. Benzema og Asensio satte inn målene, mens Chilwell ble utvist etter å ha fratatt Rodrygo en soleklar målsjanse med halvtimen igjen å spille. En av få spillere på kveldens Chelsea-mannskap som får godkjent er Kepa Arrizabalaga. Uten sisteskansen kunne spanjolene fått både tre og fire mål før kvelden var omme, men med bare 2-0 er det jo alltids håp for Frank Lampard og co. Så kan man jo spørre seg om hvordan det skal være mulig nå som London-laget har gått fire kamper uten scoringer. Ekstra kjedelig var det og at Kalidou Koulibaly måtte kaste inn handkleet med det som så ut til å være en lei kneskade.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen