More

  Før kampen: Norge – New Zealand

  Norge – New Zealand
  Lørdag kl. 16:00
  Privatlandskamp
  Ullevaal Stadion
  Det dukes for nest siste treningskamp før EM-sluttspillet i England braker løs, og Norges beste kvinner skal finpusse på detaljene mot New Zealand og Danmark. Lørdagens batalje på Ullevaal blir siste finpuss på norsk jord før alvoret starter på balløya – kan hende også for rekordmange tilskuere.
  Den gjeldende publikomsrekorden lyder på 15 762 tilskuere da Norge slo USA 2-1 på Ullevaal i 2000, også det en generalprøve. Da ladet landslaget opp til OL i Sydney, og bare noen uker senere ble Norge kronet olympiske mestere da de slo nettopp USA 3-2 i finalen.

  New Zealand blir naturligvis ikke å se i EM-sluttspillet i England, men landslagssjef Martin Sjögren mener likevel det blir en nyttig test før alvoret starter om noen få uker.
  – Kampen mot New Zealand blir viktig for oss. Det er en bra motstander som har lignende egenskaper til lag vi skal møte i EM. En viktig test før vi reiser til England. Å få til en god prestasjon og seier der vil bygge selvtillit inn mot mesterskapet. Det vil gi oss en stor boost, både for denne kampen og inn mot EM, hvis Ullevaal fylles opp for å heie oss frem, sier landslagssjefen til fotballforbundets hjemmesider.
  Ada Hegerberg har som kjent returnert til det norske landslaget, og Norge forventes å stille med alle sine største stjerner. I tillegg til Hegerberg, er også Caroline Graham Hansen og Guro Reiten på plass, og det stelles i det hele tatt i stand til en skikkelig folkefest på Ullevaal på lørdag. Alexandra Rotan kommer også for å fremføre den nye versjonen av “Alt for Norge”.
  Spania er utpekt som den aller største EM-favoritten, med et lass av utfordrere like bak. Norge gis 18 ganger innsatsen for å stå igjen som sommerens EM-dronninger, men ballen er som kjent rundt og i fotball er alt mulig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen