More

  Før avspark i EFL

  En rask kikk på det viktigste før helgens kamper i Championship, League One og League Two.

  Championship

  Helgen kickstarter med to 13.30-kamper av den gøyale sorten. Luton-QPR er å regnes som en toppkamp og bortelaget kan ta over, eller i det minste låne, førsteplassen ved uavgjort eller seier. Den tv-sendte kampen derimot er Yorkshire-derbyet mellom to av lagene i andre enden av tabellen. Rotherham og Huddersfield har begge nye managere som trenger flere poeng på blokka. 16.00-runden byr på Burnley-Swansea og Middlesbrough-Blackburn. To kamper med lag som både kan sjarmere og sjokkere denne sesongen. WBA starter på livet uten Steve Bruce med bortekamp mot høytflyvende Reading. Kan de ta sesongens andre seier? Utrolig nok er det Bristol City-Millwall som er tv-kampen der. For å bøte på sårene over tv-kampen kl 16.00 har de lagt inn enn godbit til slutt denne lørdagen med to av lagene som rykket ned fra Premier League i Watford-Norwich kl 20.45. Slaven Bilic trenger sårt en seier etter to strake tap mens det for Norwich ble første tap på ni kamper i forrige rundes hjemmekamp mot Preston. Les vår kampanalyse av denne kampen her. Runden blir avsluttet søndag ettermiddag med Hull-Birmingham.

  League One

  Både Charlton og Milton Keynes er inne i en avgjørende uke med to hjemmekamper denne uka. Charlton startet uka med 4-2 over Exeter i midtuka, mens det for Milton Keynes ble 0-1 hjemme mot Joey Barton og Bristol Rovers. Dermed lever Liam Manning farlig før hjemmeoppgjøret mot serielederne Plymouth denne lørdagen. Wycombe snudde skuta sist og får et nytt tøft oppgjør hjemme mot formlaget Peterborough. Cambridge har overrasket mange denne høsten og møter her Sheffield Wednesday hjemme. Derby får også en ny tøff kamp borte mot gjerrige Accrington. Kanskje er det Ipswich som smiler bredest lørdag ettermiddag om alle lagene rundt seg avgir poeng på bortebane. De har nemlig en overkommelig oppgave hjemme mot Lincoln. Manager Kieran McKenna blir linket både hit og dit men framstår å være uaktuell for ny jobb, forståelig nok. Bolton-Barnsley blir lørdagens høydepunkt før runden først blir avsluttet på mandag med det tv-sendte oppgjøret mellom Charlton og Portsmouth. Og kanskje kommer sesongens første managersparking i League One etter denne runden. Tenk at vi er i midten av oktober og ingen er blitt sparket.

  League Two

  Både Crawley (Kevin Betsy) og Newport (James Rowberry) har sparket sine managere siden forrige serierunde. Da passer det særs bra at de møtes til duell på Broadfield Stadium denne ettermiddagen. Dagens storkamp skjer i midlertidig på Brisbane Road. Nummer to og tre på tabellen møtes når Leyton Orient tar imot Northampton til kamp. Begge har latt Stevenage få overta tronen den siste uken og trenger sårt tre poeng for å holde følge med serielederne, som på sin side gjester Gillingham. Vi får også et Manchester-oppgjør om man kan kalle det for det når Salford møter Bradford. To outsidere til opprykk og med Class Of 92 på eiersiden til Salford er det nok fristende for Mark Hughes å slå guttene som var med på å danke Hughes ut av Sir Alex Ferguson sitt fremadstormende mannskap på 90-tallet. Mansfield vs Walsall starter litt tidligere enn normalt denne dagen. Grunnen for det kan du lese her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen