More

  Føniksklubben får storbesøk i FA-cupen

  Hereford FC, føniksklubben etter Hereford United får både tv-kameraer og storlag på besøk i det som blir deres største kamp etter stiftelsen av ny klubb.

  HEREFORD FC

  En fortjent opptur for lille Hereford når Portsmouth tar turen til Edgar Street. Bare stadionet i seg selv er nok til å bli ør i kroppen, for det er en fantastisk stadion for alle de som elsker uvanlige anlegg. Det var hjemmebanen til Hereford United fra 1924 og frem til 2014 da klubben gikk under grunnet store økonomiske problemer. Nye Hereford FC tok heldigvis over banen og er egentlig bare en ny utgave av Hereford United takket være snartenkte fans og en lokal businessmann ved navn Jon Hale som er deres eier. Etter oppstarten for syv år siden har klatringen vært formidabel. Med tre opprykk på deres tre første sesonger var det fort tilbake i et godt gammelt selskap. Nå er de på nivå seks i National League North. Ved bare en tidligere anledning har Hereford FC kommet til first round proper av FA-cupen. Ingen av spillerne som møtte Fleetwood i 2017 er i klubben nå. Men dagens tropp kommer stinne av selvtillit etter syv seiere på deres ni siste i alle oppgjør selv om det ene tapet var mot bunnlaget Bradford Park Avenue

  Passende nok faller denne kampen på samme uken som Ronnie Radford døde. Han var FA-cuphelten da han på samme bane scoret seiersmålet mot Newcastle i 1972. Et stappfult Edger Street vil hylle både de gamle og nye.

  PORTSMOUTH

  Portsmouth var senest i aksjon på tirsdag i EFL-trophy. Der måtte de ut i straffekonkurranse mot Wimbledon før de kunne bekrefte videre deltagelse i cupen de vant så sent som i 2019. Nå venter en ny cupkamp mot lille Hereford for laget som vant cupen i 2008 og ble tapende cupfinalist i 2010. Til tross for en skadeplaget tropp den senere tid sitter Danny Cowley sine menn på femteplass i League One, med flere kamper til gode på lagene rundt seg. Det har derimot bare blitt en seier på de siste syv i ligaen, og hele fire av kampene har endt uavgjort. En etterlengtet opptur i FA-cupen kan kanskje få i gang seiersrekken igjen. Det er fortsatt usikkert om lånespillerne Dane Scarlett, Owen Dale og Josh Koroma får spille denne kampen. De har bare utlånsavtale til januar og deres respektive eiere kan tenke seg at de burde være tilgjengelig i FA-cupen om de går til nye klubber da. Vi tror uansett at de får klarsignal, og det trengs i en skadefull tropp.

  TIPS

  Pompey-seier til 1.34 i odds gir ikke den store inntekten. FA-cupen er uansett tiden for mirakler og kveldens mirakel blir at også Hereford scorer. Begge lag scorer gir 1.92 hos Coolbet. Kanskje er det ringreven på 37 år Tyrone Barnett som scorer for Hereford? Spissen står med syv scoringer til nå i år og er godt kjent med nivået i EFL.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen