More

  Fleetwood Town – Sheffield Wednesday

  I helgen går den 46 og siste serierunden i League One av stabelen. Men allerede i dag kan mye avgjøres. Seks lag har en hengekamp som må spilles i dag og fem av lagene står midt oppe i dramaet. Wigan kan med poeng borte mot Portsmouth sikre seg opprykk til Championship. Rotherham kan med seier borte mot Sunderland ta et stort steg mot Championship. Men Sunderland på sin side kjemper en innbitt kamp om playoff. Om de vinner og Sheffield Wednesday taper kan de derimot starte planleggingen av semifinalen. 
  Fleetwood Town – Sheffield Wednesday: 
  Kveldens hovedkamp blir derimot denne godbiten der begge lag har ekstremt mye å spille for. Hjemmelaget kan sende både Doncaster og WImbledon ned i League Two om de tar poeng mot uglene. De sender også Gillingham godt på vei ned om de tar alle tre poengene. Om Fleetwood taper her blir de jaget av tre lag under streken i siste serierunde. Sheffield Wednesday på sin side er på plassen bak PO-plassene for øyeblikket. Ved seier her er de i førersetet før siste serierunde. Med tap må de håpe på hjelp fra motstanderne til Sunderland, Plymouth og Wycombe. 
  Fleetwood sin forferdelige sesong så ut til å nå et nytt bunnpunkt i hjemmekampen mot Wimbledon sist. Men en sen utlikning fra ringreven Joe Garner reddet et poeng og dermed var de igjen over streken på bedre målforskjell enn Gillingham. Har hatt matchballer i to kamper nå mot Gillingham (0-0) og Wimbledon uten å ta dem. Et poeng her kan fort være nok for Fleetwood med tanke på Gillingham sin tøffe kamp i siste serierunde. Men sist hjemmeseier var for over tre måneder siden da Rotherham noe overraskende ble slått 1-0. Siden har de bare spilt en hel haug med uavgjorte kamper i tillegg til borteseier mot Crewe.
  Sheffield Wednesday tapte den viktige kampen mot Wycombe i helgen 0-1 noe som stoppet rekken på åtte kamper uten tap. Har vist strålende form den siste tiden med sterke seiere mot blant andre Milton Keynes på bortebane i en kamp Barry Bannan var brennhet. Har skåret mye i det siste og vi blir ikke overrasket om de er Lee Gregory eller Bannan som ordner en borteseier her. Men se opp for pasningsfoten til Anthony Pilkington, Sheffield Wednesday. 
  Odds Norsk Tipping: 
  H: 4.40
  U: 3.45
  B: 1.72

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen