More

  Firerbande på hver sin ende av tabellen

  Helgens resultater har gitt oss en firerbande som kjemper om direkte opprykk og en firerbande som kjemper for å unngå nedrykk fra League One.

  • Sheffield Wednesday 1-1 Bolton
  • Plymouth 2-0 Forest Green
  • Ipswich 2-0 Shrewsbury
  • Wycombe 0-1 Barnsley

  Sheffield Wednesday klarte bare 1-1 i gårsdagens oppgjør mot Bolton men er fortsatt serieleder med to kamper til gode på Plymouth og Ipswich som følger på plassene bak. De tok seg enkelt av Forest Green og Shrewsbury i dagens serierunde. George Hirst scoret for andre kamp på rad da Ipswich tok sin sjette strake seier uten baklengs. Dermed puster de fortsatt Plymouth i nakken selv om de kom seg tilbake på vinnersporet mot jumbolaget til Duncan Ferguson. Bali Mumba sin 2-0 scoring like etter hvilen gjorde at resten av oppgjøret ble både rolig og avslappende for et noe stresset hjemmepublikum. Det var Barnsley som hadde den største testen med sin bortekamp mot Wycombe men etter å ha stått av et nokså sterkt press de første 60 minuttene tok Michael Duff sitt mannskap styringen mot slutten. Fem minutter før full tid kunne The Tykes slippe jubelen løs da innbytter Slobodan Tedic stanget inn sitt første mål for sesongen fremfor bortefansen. En uendelig viktig seier for outsiderne som nå har to kamper til gode på Plymouth og Ipswich. Og til uken har de hjemmekamper mot både Sheffield Wednesday og Ipswich. Stay tuned.

  • Accrington 0-1 Milton Keynes
  • Cambridge 1-2 Charlton
  • Morecambe 1-1 Oxford United
  • Port Vale 2-3 Burton

  Cambridge tok et stort steg mot nedrykk til League Two etter dagens hjemmetap mot Charlton. Burton tok et langt steg mot fornyet kontrakt med sin sterke borteseier mot Port Vale. Det var dermed de to kampene mellom bunnlagene det ble knyttet mest spenning til. Milton Keynes tok en utrolig viktig borteseier da Sullay Kaikais scoring etter åtte minutter ble matchavgjørende. Oxford United var på vei mot tre ekstremt viktige poeng i Liam Mannings første kamp som manager men Morecambe fikk inn utligningen like før slutt. Dermed skiller det nå bare fire poeng fra Oxford United på 19.plass og Morecambe på 22 plass. Imellom der ligger Milton Keynes og Accrington på hver sin side av nedrykksstreken etter at de byttet plass i dag. Det går mot en dramatisk sesongavslutning for de alle.

  Mer om dagens serierunde i League One får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet, eller her på nett.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen