More

  Festaften i Crewe stakk kjepper i hjulene til Class of 92

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Flere av lagene i toppen avga poeng, men hardest gikk det ut over Salford som hadde alt i sin hule hånd.

  Tipsbladet var på plass i Crewe for fredagsunderholdning på Alexandra Stadium. Louie Barry spaserte inn 1-0 for gjestene med sitt første for sesongen og hjemmefansen fryktet en tung kveld. Men det stod 2-2 til pause etter at Crewe først hadde snudd oppgjøret ved straffescoringen til Dan Agyei og lobben til Joel Tabiner fra 40 meter før Callum Hendry ordnet 2-2 med en utsøkt volley.

  Fem potensielt avgjørende minutter

  Andreomgang ble langt rolige frem til vi passerte 85 minutter. Da banket Stephen Mallan inn 3-2 og det som de fleste trodde skulle bli seiersmålet. Men Crewe – uten noe annet enn ære å spille for – gav seg ikke. Connor O’Riordan er en forsvarsspiller av typen lang, men etter rot fra corner viste han finesse av høy klasse da han hælsparket inn 3-3 to minutter før full tid. Verre skulle det bli for opprykksjagende Salford når Dan Agyei ble matchvinner på overtid med sitt humpeskudd via stolpen og i mål. En real nedtur for Salford i det som ble en festaften i togbyen.

  Nye muligheter

  Også Northampton sviktet sist serierunde men skal strengt tatt være fornøyd med at Sam Hoskins reddet et poeng borte mot Hartlepool. Dumt for dem var det at både Carlisle og Stevenage vann sine oppgjør og fikk en liten luke ned til Northampton, Bradford, Stockport og Salford. Denne tirsdagskvelden kan Stevenage øke forspranget om de slår Crewe. Northampton på sin side får tøff motstand når et spillesugent Mansfield gjester. De fikk aldri spilt sin kamp mot Leyton Orient grunnet en retur fra kong vinter. Overraskelseslaget Sutton får besøk av Grimsby og håper på ny trepoenger hjemme etter poengdelingen borte mot Barrow i helgen. De to kampene mellom Newport –Wimbledon og Walsall – Swindon er det kun æren det står om. Swindon ble siste lag med lite å spille for etter at de tapte den meget avgjørende hjemmekampen mot Carlisle i helgen.

  En fin helg ble det for tipsene i League One og Two. 4/4 gikk inn i tillegg til bonustipset på vår hjemmeside fra kampen mellom Burton og Wycombe.

  Tirsdagens kamper

  • Newport – Wimbledon
  • Northampton – Mansfield
  • Stevenage – Crewe
  • Sutton – Grimsby
  • Walsall – Swindon

  Kveldens utvalgte tips blir hjemmeseier i oppgjøret Sutton – Grimsby. Vertene er i storform og gjorde nok en solid kamp i helgens bortemøte mot Barrow. De får besøk av et Grimsby som mest trolig gleder seg mer til helgens FA-cupoppgjør mot Brighton og muligheten for en ny skalp der. Norsk Tipping gir 1.90 for Sutton-seier og den prøves.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen