More

  Favorittene innfridde

  Manchester United har ikke tapt en Premier League-kamp etter å ha tatt ledelsen, siden 2014. Rekken på 138 kamper ble i kveld til 139, da et for kvelden svakt Brentford ble slått 1-0 på Old Trafford. Marcus Rashford ble, ikke helt uventet, den som avgjorde for hjemmelaget.

  På London Stadium hadde tilskueren knapt rukket finne plassene før gjestende Newcastle United ledet 2-0. Callum Wilson ordnet kveldens første, før Joelinton doblet ledelsen. Sistnevnte ble avvinket for offside, men VAR-bildene avslørte umiddelbart at scoringen skulle godkjennes.

  West Ham leverte en fin avslutning på førsteomgangen, og da Kurt Zouma stanget inn reduseringen var det plutselig kamp. West Hams pause varte imidlertid lenger enn den gjorde for gjestene. Sekunder etter avspark for ny omgang fant midtstopper Nayef Aguerd det passende å vise frem en såledragning på egen sekstenmeter, omringer av Toon-spillere. Det gikk bare sånn passe, og Wilson har knapt scoret ett enklere mål.

  Og West Ham-forsvarets komikveld var ikke over med dette. To minutter før slutt var det den utrusende sisteskansen Lukasz Fabianski som viste prov på manglende teknikk. Innbytter Alexander Isak takket, bukket og vippet ballen i tomt bur. Før absolutt alle Hammers-supportere var ute av portene rakk også Joelinton å score et flott mål, til 5-1 for Eddie Howes utvalgte.

  Det er godt med ledige managerjobber i Premier League om dagen, og West Ham-fansen ser gjerne at det ryddes enda et kontor.

  Manchester United og Newcastle United er nå begge tilbake i topp 4, mens managerløse Tottenham akkurat nå står utenfor.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen