More

  Fantasy uten fantasi

  Ja, jeg er en dårlig taper. Bare så dette er innrømmet og på det rene før du leser videre. En god taper er da heller ingen vinner…

  For fjerde år på rad ligger jeg svett an i min private Fantasy-liga, og jeg virker ikke mottakelig for kritikk eller velmente råd, spesielt ikke fra de med sleipe smil øverst på den samme Fantasy-tabellen.

  Den som følger i andres fotspor kommer aldri først, er ordtaket jeg ofte tyr til (med begrenset suksess hva gjelder Fantasy).

  Fantasy Uten Fantasi Comp Tur Kolsas 1 Scaled
  Fantasy Uten Fantasi 5

  Forrige sesong ble innledet med at jeg ga kapteinsbindet til Sadio Mané, mens langt på vei alle mine konkurrenter selvfølgelig ga det samme kapteinsbindet til Mo Salah. Det gikk veien høna sparker, og jo lenger bak man havner i starten – jo mer tvinges man til å gjøre noe «annerledes».

  Som denne sesongen, da jeg var av dem som mente Haaland ikke nødvendigvis hadde valgt riktig klubb. I City ville han jo ikke få bakrommet han (ifølge meg) var avhengig av. Den spådommen var bare helt sånn passe.

  Fantasy Uten Fantasi Comp Haaland Fantasy
  Fantasy Uten Fantasi 6

  Tut og kjør med kapteinsbindet plassert hos Luis Diaz, Ivan Toney eller Bukayo Saka. Så da ligger man etter ti ligarunder drøye 100 poeng bak teten i den private ligaen.

  Fantasy Uten Fantasi Comp Diaz Fantasy
  Fantasy Uten Fantasi 7

  Og så da, da er det vel bare å kjøre Haaland som kaptein fra nå av? Næh, da blir jeg jo bare hengende de 100 poengene bak de som allerede hadde ham som kaptein fra dag én – og som selvfølgelig ikke bytter ham ut før den usannsynlige måltørken setter inn.

  Nei, det blir å lete med lys og lykte etter spenstige alternativ, og i kjent stil kan jeg ikke bruke spillere jeg ikke liker oppsynet på. Det er jo det andre problemet man har. Jeg er glad i driblekunstnere på kant, offensive backer og spillere som skiller seg positivt ut med sin væremåte og stil.

  Eberechi Eze, Michael Olise, Harvey Barnes, Tariq Lamptey, Thiago, Luis Diaz, Kyle Walker-Peters, Allan Saint-Maximin, Jack Harrison, Matty Cash og andre personlige favoritter gir imidlertid labert betalt i poeng.

  Det tredje er at man ikke bruker spillere fra lag man ikke har noe til overs for.

  Som en kollega av meg, som faktisk har det enda tyngre. Ikke har han spillere fra rivaliserende klubber av sitt eget favorittlag, og ikke pokker om han bruker spillere fra sportsvaskingsklubber. DA blir utvalgte smalt, for å si det forsiktig. Det er uansett laber trøst at Kjetil er bak meg på tabellen, da han selv ikke har noen bak seg selv.

  Så, setter jeg da omsider Haaland som kaptein den kommende helgen?

  Nei da. Håpet er at alle foran meg på tabellen gjør det, og at Pep velger å spare nordmannen etter CL-runden, og heller gir Julian Alvarez muligheten. Ja, og at deres valgte visekaptein pådrar seg en lei lårskade og må forlate banen etter 14 spilte minutter, på stillingen 0-3.

  Fantasy Uten Fantasi Comp Haaland
  Fantasy Uten Fantasi 8

  Hvordan det etter alle solemerker ender? Alvarez får tillit mot FCK, mens Braut scorer åtte mot Southampton. Jeg velger Bowen som kaptein, og han går målløs av banen mot Fulham – etter av VAR å ha blitt snytt for fire fulltreffere. Banna bein!

  Da er det i så fall brukbare muligheter for at dette blir min både første og siste Fantasy-blogg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen