More

  Fantasy PL: Poengkongene i 1. runde

  Premier League-premieren skuffet ikke. Erling Braut Haaland scoret to i sin ligadebut for Manchester City, mens Aleksandar Mitrovic scoret også to mot et tamt Liverpool-forsvar. Darwin Núñez så imidlertid pigg ut, og noterte seg for både mål og målgivende, til tross for å ha kommet inn som innbytter. Her er de fem mestscorende spillerne fra 1. Premier League-runde på Fantasy, der ikke mindre enn ni millioner spillere deltok forrige sesong.
  1. Fabian Schär – Newcastle – 15 poeng
  Opp med en hånd de som trodde Fabian Schär skulle dra til med 15 poeng i første runde? Niks, ikke vi heller. Sveitseren banket inn ett mål og var med på å holde buret rent mot nyopprykkede Nottingham Forest. Det var nok til å raske med seg tre bonuspoeng, og dermed kan Schär, nokså overraskende, titulerere seg som en av to spillere som scoret flest poeng i første runde. Foreløpig valgt av kun 2 prosent og priset til £4,5 millioner.
  2. Pascal Groß – Brighton – 15 poeng 
  Under 1,5 prosent av FPL-samfunnet tok sjansen på tyskeren, og kanskje heller ikke så rart, når Brighton hadde en vanskelig åpningsrunde mot Man Utd på Old Trafford. The Seagulls hadde imidlertid bestemt seg for å spolere premierefesten til Erik ten Hag og gikk frekt og freidig til verks og vant fullt fortjen 2-1. Pascal Groß scoret begge Brightons mål, som også selvsagt var nok til tre bonuspoeng. Dermed kunne også Brighton-spillere sope inn 15 poeng, til tross for en ussel prislapp på £5,5 millioner.
  3. Aleksandar Mitrovic – Fulham – 13 poeng
  Nyopprykkede Fulham var store underdoger mot tittelkandidat Liverpool, men det brød ikke Aleksandar Mitrovic og Fulham seg noe om. Serberen utnyttet et tamt LFC-forsvar og scoret to mål på tradisjonelt sett ligaens tetteste forsvar. Fulham hadde fortjent å vinne kampen, men Mitrovic har all mulig grunn til å være fornøyd med to mål og tre bonuspoeng fra første runde.
  4. Erling Braut Haaland – Manchester City – 13 poeng
  Mange var spente på nordmannenes PL-debut etter at han misbrukte to store sjanser i Community Shield mot Liverpool forrige helg. Men, Erling Braut Haaland viste at han kommer til å bøtte inn mål for de lyseblå. Skaffet og scoret på straffesparket som ga City ledelsen mot West Ham, før han i andreomgang scoret sitt andre for dagen etter en fantastisk gjennombruddspasning fra Kevin de Bruyne. Haaland ser fryktinngytende ut i City-drakta, og spørsmålet er om man har råd til ikke å ha nordmannen på laget sitt.
  5. Dejan Kulusevski – Tottenham – 13 poeng
  Spørsmålet rundt Tottenham og Fantasy har vært hvem man skal gå for av Son eller Harry Kane. Begge ble imidlertid satt i skyggen første runde av svenske Dejan Kulusevski, som var i storform for Spurs i 4-1-seieren mot Southampton. Scoret ett og assisterte ytterligere ett, og dermed kunne kantspilleren også hanke inn tre bonuspoeng og 13 totalt. Svensken er foreløpig valgt av kun 9,1 prosent av spillets managere.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen