More

  Fagermo ferdig i Vålerenga

  Etter bare tre seirer på sesongens ti første kamper i Eliteserien, er Dag-Eilev Fagermo ferdig i Vålerenga.

  Det har vært en nokså miserabel start på sesongen for Vålerenga. Hovedstadslaget er helt nede på 13. plass i Eliteserien, kun poenget foran Sandefjord på kvalikplass. VIF har vunnet kun én av fem hjemmekamper så langt i år, og i går ble det nok et hjemmetap, da Oslo-laget røk 0-1 hjemme mot Strømsgodset.

  Stefan Strandberg Og Vålerenga Har Ikke Lenger Dag-Eilev Fagermo Som Trener. Fagermo Ferdig I Vålerenga
  Stefan Strandberg Og Vålerenga Har Ikke Lenger Dag-Eilev Fagermo Som Trener.

  Dermed har Vålerenga-styret sett seg nødt til å ta grep, og mandag ble det klart at trener Dag-Eilev Fagermo må forlate Intility Arena med umiddelbar virkning. Han ledet Vålerenga til seriebronse i sin første sesong i klubben, i 2020, men siden har det gått jevnt og trutt nedover. Nå er den foreløpige bunnen nådd, og dermed er Fagermo ferdig i Vålerenga, to og et halvt år etter at han ble ansatt i Oslo Øst. 56-åringen innrømmer i en pressemelding at resultatene i 2023 ikke har vært gode nok, men mener han har lagt en solid grunnmur for nestemann i trenerstolen.

  – Jeg er takknemlig for at jeg fikk en jobb i Vålerenga, det var en drømmejobb for meg. Jeg er glad for at vi vant bronse, solgte spillere for over 100 mill. og utviklet treningsfasilitetene vesentlig. Det har vært tøft å snu spillerstallen, med så mange unge spillere, og samtidig oppnå gode resultater på kort sikt. Derfor er potensialet stort i Vålerenga nå, men de kortsiktige resultatene er ikke gode nok, sier Dag-Eilev Fagermo.

  Jan Frode Nornes tar over som midlertidig trener, frem til en permanent løsning er på plass.

  Ikke prøvd Tipsbladet ennå? Et abonnement hos oss gir deg to utgivelser i uken, hvor vi dekker alle kampene i Eliteserien, OBOS-ligaen og alle de store ligaene i Europa. Vi gir deg eksklusive oddstips, og selvfølgelig våre storslagne ligastart-spesialer. Prøv oss i dag, de første 30 dagene er gratis!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen