More

  FA cup: Marine ruller ut rød løper

  For bare andre gang i historien har en klubb fra nivå 8 lyktes å nå tredje runde i FA-cupen.
  Inkludert innledende runder har Marine AFC vunnet syv kamper for å være hvor de er nå, og trekningen kunne vanskelig blitt bedre.
  FA cup, 3.runde:
  Marine-Tottenham
  Marine Travel Arena, søndag 18.00

  Selveste Tottenham ble trukket opp av hatten som mostander, noe som normalt vil bety millioner i inntekter. Den pågående pandemien gjør imidlertid at The Mighty Marines må spille kampen for tomme tribuner. Deres beskjedne stadion på Merseyside har kapasitet på 3500 tilskuere, og for bare en uke siden virket man i det minste å kunne selge 500 billetter.
  Liverpool og omegn har siden da opplevd oppblomstring av smitte, og nå vil det ikke bli tilskuere overhodet.
  -Dette er selvfølgelig tidenes kamp for klubben, og det er katastrofalt at vi ikke gis mulighet til å invitere våre trofaste fans. Den siste regelendringen betyr at vi mister om lag £100 000 i inntekter, noe som naturligvis svir hardt for oss, sier styreformann Paul Leary til engelsk presse.
  Tottenham ankommer Marine Travel Arena ankommer med verdensstjerner som er godt vant med fantastiske fasiliteter fra fantastiske Tottenham Hotspur Stadium, men på besøk hos 8.divisjonsklubben må Spurs-stjernene ta til takke med en enklere stil.
  Gjestenes stjerner må skifte i klubbens selskapslokale, men Marine-formann Paul Leary lover at stjernelaget vil bli tatt varmt imot.
  -Vil vi legge alt til rette og sørge for at de får velkomsten de fortjener. Dette er en stor dag for oss, og vi vil vise oss frem som den vennlig innstilte klubben vi er, sier Leary til engelsk presse før den desidert største kampen i klubbens 127-årige historie.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen