More

  Everton – Tottenham

  Atskillig på spill i mandagens Premier League-duell mellom Everton og Tottenham. Gjestene fra hovedstaden har falt ut av topp 4, men er tilbake i det gode selskap om det tas minst ett poeng i kveld. Antonio Conte er én av tolv managere som har fått sparken denne sesongen, og i hans fravær er det Cristian Stellini som leder Tottenham.

  Everton er av de ni som desperat jakter ny Premier League-kontrakt, og med seier i kveld vil The Toffees passere fem lag på tabellen. Fem av lagets seks ligaseirer er tatt på Goodison, men fortsatt mangler man en goalgetter.

  Everton – Tottenham Son Tottenham Scaled
  Everton – Tottenham 2

  Everton – Tottenham
  Goodison
  Mandag 21.00

  Everton tok steget opp over streken, med fem lag bak seg, da de fulgte opp 1-0-seieren mot Brentford ved forrige helg å ta poeng fra Chelsea på Stamford Bridge. Før avspark i kveld er man imidlertid tilbake på nedrykksplass, da både Bournemouth og West ham vant i helgen. Tre av første fire hjemmekamper under ledelse av Sean Dyche er vunnet, og med en aller første scoring fra Ellis Simms slo man også tilbake og tok poeng fra Chelsea. Og 22-årige Simms kan bli viktig i innspurten, når Dominic Calvert-Lewins kropp fortsatt krangler. Bare én av 20 Premier League-kamper mot Tottenham er vunnet. Calvert-Lewin og Andros Townsend er eneste skadefravær.

  Tottenham innehar fortsatt den lukrative 4.plassen, men det er fortsatt ikke orden i Spurs-huset. Ga bort tilsynelatende trygg 3-1-ledelse borte mot Southampton, og Antonio Contes utbrudd til pressen etter kamp kostet ham jobben. Siste to mot Everton er vunnet med totalt 7-0, og man har unngått baklengsmål i alle de siste tre. Fem tap og fem seirer fra første 14 bortekamper. Sisteskanse og lagkaptein Hugo Lloris er tilbake etter å ha mistet siste ni kamper med skade. Også Ivan Perisic er tilbake, men Yves Bissouma, Ben Davies, Emerson Royal og Ryan Sessegnon er uaktuelle.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 3,30

  U: 3,25

  B: 2,20

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen