More

  Etter OBOS-runden: Etterlengtet Start-opptur

  Den 14. ligarunden i OBOS-runden ble avsluttet mandag kveld, og som alltid var det stor dramatikk i Norges nest øverste divisjon.
  Kontroversene haglet på KFUM Arena mellom KFUM og Start, og dommer Henrikke Holm Nervik hadde sin fulle hyre med å tøyle lagenes disiplin. Kortene haglet på Ekeberg, og hjemmelagets Aaron Kiil Olsen ble sågar sendt tidlig i dusjen etter en snau time. Mathias Grundetjerns scoring i førsteomgang ble eneste skille mellom lagene, og dermed kunne Start juble for en sterk seier i hovedstaden.
  På Nedre Eiker var Mjøndalen i ferd med å reise seg etter en tapsrekke på fem strake, og tok tidlig ledelsen mot Åsane. Men, bruntrøyene ga fra seg initiativet, og det var fullt fortjent at Åsane fikk sin utligning med et drøyt kvarter igjen av ordinær tid.
  På Fosshaugane Campus hadde Sogndal få problemer med å ta seg av bunnlaget Grorud, og sprudlet tidvis offensivt. Sogningene vant til slutt 4-0, og dominansen tatt i betraktning, var heller ikke seieren for liten.
  Tilbake i Oslo, ble det nok en nedtur for Skeid i bunnoppgjøret mot Bryne. Hovedstadslaget gikk opp i ledelsen, men gjestene kom sterkt tilbake, og jærbuene vant til slutt 2-1. Dermed står Skeid fremdeles med bare sine to seirer så langt denne sesongen.
  14. RUNDE OBOS-LIGAEN
  Brann – Stabæk 1-1
  Sandnes Ulf – Ranheim 3-2
  Stjørdals-Blink – Raufoss 1-2
  Fredrikstad – Kongsvinger 0-0
  KFUM Oslo – Start 0-1
  Mjøndalen – Åsane 1-1
  Skeid – Bryne 1-2
  Sogndal – Grorud 4-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen