More

  Espanyol legger inn klage etter derbyet

  Mener Robert Lewandowski aldri skulle spilt lokaloppgjøret.

  Det ble et svært så dramatisk Barcelona-derby lørdag ettermiddag da det endte 1-1 mellom giganten Barcelona og lillebror Espanyol. Marcos Alonso sendte vertene oppskriftsmessig i ledelsen, men gjestene kom tilbake og utlignet i andreomgang på straffe ved Joselu.

  Kampen ble dømt av beryktede Matheus Laoz, som hadde sin mest hektiske dag på jobben hittil. Laoz delte ut ikke mindre enn 15 kort, deriblant to røde, etter hvert som han mistet fullstendig kontroll på oppgjøret. Ingen av lagene kunne tro det de fikk servert av kamplederen i derbyet som til slutt endte med uavgjort.

  Men, dramatikken fortsetter, lenge etter lørdagens kampslutt. I kveld, mandag, har Espanyol levert inn en formell klage til det spanske fotballforbundet. Årsaken er at klubben mener at Barcelonas Robert Lewandowski nemlig ikke var spilleberettiget fordi polakken ble utvist i Barcas forrige ligakamp og følgelig skulle sonet suspensjon i derbyet.

  – Slik vi annonserte i forkant, kommer RCD Espanyol til å kjempe med alt vi har for å sikre at denne grove urettmessigheten blir raskt håndtert og følgelig vurdert. Klubben og fansen mener dette risikerer sportens integritet, skriver Espanyol i en pressemelding.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen