More

  England vs Iran – Preview, Odds og Tips

  Fokuset er nå på England og Iran i deres åpningskamp dette mesterskapet. Kampen spilles på Khalifa International Stadium mandag kl 14.00 England kommer til mesterskapet med rotete form og stiller som klare favoritter mot Iran. Iran er ikke ventet å bli noe lettvekter da de sitter på 20 plass på FIFA-rankingen, bare 15 plasser bak England som er nummer 5.

  England er storfavoritter til gruppeseier i denne gruppen. Mange mener de også har nok kvaliteter til å nå finalen i årets VM, uten at de stiller som favoritter av den grunn. Iran er hos tippeselskapene forventet å ryke ut av VM før sluttspillet starter da de ikke har nok kvaliteter for å lykkes i gruppespillet.

  England vs Iran Stats

  • England have not won the last 6 matches in a row
  • In 6 of the last 8 England matches the sum of goals was under 3.5
  • England have conceded in 5 of the last 6 matches
  • In the last 15 Iran matches the sum of goals was under 3.5
  • Iran have scored in 25 of the last 27 matches
  • Iran have not lost 19 of the last 21 matches
  • In 7 of the last 8 Iran matches the sum of goals was under 2.5

  England vs Iran kamptips

  England vs Iran Preview

  England Form

  England tok bare et enkelt poeng i deres tre siste kamper før VM. De tapte 0-4 og 0-1 mot henholdsvis Italia og Ungarn før de i det minste reddet inn 3-3 hjemme mot Tyskland. De har vunnet fire av deres siste ti kamper i alle turneringer, der tre av disse endte uavgjort og tre endte med tap. England scoret 2.4 mål i snitt på de siste ti kampene deres med totalt 24 scoringer. De slapp inn 11 scoringer som gir et snitt på 1.1 og holdt nullen i fire av de ti oppgjørene.

  Iran Form

  Iran har i de siste tre kampene slått Uruguay 1-0, spilt 1-1 mot Senegal og slått Nicaragua 1-0. Iran vann seks av deres ti siste oppgjør i alle turneringer med et uavgjort og tre tap. Iran scoret 11 mål på deres ti siste kamper som gir et snitt på 1.1. De slapp inn syv mål som gir et snitt på 0,7 baklengs. Med totalt seks clean sheets har Iran vist seg å være et gjerrig mannskap.

  Turneringsoversikt

  Det er ventet at England vil ha få problemer med å få en god start på årets mesterskap. Skulle Iran få med seg noe som helst fra denne kampen vil de i følge spillselskapene være en enorm overraskelse. De fleste forventer at det blir en trygg seier for England.

  England vs Iran lagoppstillinger

  England vs Iran spilltips

  England med fire seiere siste ti mens Iran har seks seiere siste ti. Det er uansett stor forskjell på motstanden til de to lagene og dermed betyr den gitte formkurven nokså lite før dette oppgjøret. Iran har derimot vist at de kan overraske med sin seier over Uruguay.

  England scorer i snitt 2.4 mål i deres siste ti kamper, noe som betyr over 2.5 mål i seks av de ti kampene. Over 2.5 mål kom i to av Irans siste ti kamper.

  Overraskende nok, England har bare scoret først i tre av deres siste ti kamper. Iran på sin side har scoret først i seks av deres ti siste kamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen