More

  England – Frankrike

  England har levert varene i årets VM. Startet med overbevisende 6-2-seier mot Iran, mens det målløse oppgjøret mot USA var dødpunktet. Slo tilbake med 3-0-seier mot Wales som betød gruppeseier, før man i åttedelsfinalen banket Senegal 3-0. Mot Senegal kom endelig også Harry Kane på scoringslista, men det var uansett ettertraktede Jude Bellingham som var kampens store profil. Raheem Sterling har vært hjemme i England for å rydde opp etter ibruddstyver, men er nå tilbake og klar for kamp. Også Declan Rice og Callum Wilson, som har slitt med henholdsvis sykdom og skader, meldes spilleklare i kveld.

  Frankrike er regjerende mester, og snau favoritt i kveld. Også franskmennene har imponert innledningsvis. Røk 0-1 mot Tunisia, men da var gruppeseieren allerede i boks og Didier Deschamps tok seg i den kampen friheten å stille med sine nest beste. Kylian Mbappe(2) og Olivier Giroud  målscorere da Polen ganske enkelt ble slått 3-1 i åttedelsfinalen. Mbappe har vært av tuneringens aller beste, mens Giroud i Karim Benzemas skadefravær har benyttet anledningen til å gjøre seg selv til Frankrikes mestscorende landslagsspiller noensinne. Deschamps har ingen skadeproblemer å ta hensyn til i kveld.

  England – Frankrike, stats

  • England have won 3 of the last 4 matches while scoring more than 2.5 goals
  • England have not lost the last 5 matches in a row
  • In 4 of the last 5 England matches the sum of goals was over 2.5
  • In the last 3 England matches the sum of goals was under 3.5
  • England have won 3 of the last 4 matches and the sum of goals was over 2.5
  • In 8 of the last 10 France matches the sum of goals was under 3.5
  • France have conceded in 9 of the last 10 matches
  • France have lost 3 of the last 4 matches and both teams scored at the same time
  • In 3 of the last 4 matches France played, both teams scored
  • France have won 3 of the last 4 matches and the sum of goals was over 2.5

  England – Frankrike, Tips

  England – Frankrike

  England Form

  England har bare vunnet tre av sine siste ti, men alle tre har kommet i VM. Siste to er vunnet med 6-1, og Southgates menn oser av selvtillit. 16-12 i målscore fra siste ti kamper.

  Frankrike Form

  Frankrike slo Danmark 2-1 uten å være opp mot sitt beste, og nederlaget mot Tunisia kom som nevnt i kamp hvor det ikke var behov for å anstrenge seg. Overbevisende 3-1-seier mot Polen. Kun fire av siste ti er vunnet, med total målscore 14-11.

  England – Frankrike, lagoppstillinger

  England vs Frankrike, odds

  Bookmakerne har tro på tett batalje, noe oddsen gir tydelig uttrykk for. Den regjerende mesteren er knepen favoritt, men dette kan fort ende med både ekstraomganger og straffekonkurranse.

  Over 2,5 scoringer i fem av siste ti for England, og i fire av siste ti for Frankrike.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen