More

  Engelsk onsdagskrise

  Arsenal og Manchester City måtte begge si takk for seg i Champions League-sluttspillet denne onsdagskvelden og dermed er alle fire semifinalistene klare. Blant dem finner vi ingen engelske lag, og det får med all sannsynlighet betydning for flere enn de to nevnte. Til høsten skal som kjent Champions League utvides og de to best rangerte ligaene får hver sin ekstra plass.

  Engelsk kollaps

  Det har lenge vært klart at det er Italia, Tyskland og England som skal slåss om de ekstrabillettene. Italienerne tok et langt steg mot å sikre sin billett da Atalanta slo til med 3-0-seier borte mot Liverpool forrige torsdag. Nå har midtukens resultater gjort at Tyskland har tatt grepet om den andre ekstraplassen. Borussia Dortmund og Bayern München er som kjent begge klare for semifinalene. Slår ustoppelige Bayer Leverkusen i tillegg ut West Ham i morgen er dette helt avgjort.

  Dagens engelske tap

  Det endte 2-2 i det første møtet mellom Arsenal og Bayern München og i onsdagens returoppgjør på Allianz Arena var det tyskerne som sikret seg semifinaleplassen med en 1-0-seier. Det var en helt jevn affære som kunne bikket begge veier, men Joshua Kimmich ble den store helten med scoring rett etter at timen var spilt. Enda mer dramatisk ble det i Manchester City – Real Madrid. Her endte som kjent det første møtet 3-3 og det var spanjolene som tok ledelsen allerede etter tolv minutter. Resten av kampen ble et vedvarende Manchester City-press og Kevin De Bruyne utlignet et knapt kvarter før slutt. Ingen mål i ekstraomgangene ga straffesparkkonkurranse der Andriy Lunin ble den store helten med to redninger. Dermed er den regjerende mesteren utslått.

  Engelsk
  Engelsk Onsdagskrise 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen