More

  Endelig uavgjort

  Blackburn Rovers klarte endelig det umulige og rekken stopper på 33 kamper.

  På det 34 forsøket kom endelig uavgjortresultatet Rovers-fansen har snakket om i lang tid.

  I bortemøte med Bristol City lørdag ettermiddag kunne det fort blitt tre poeng tilbake til Blackburn. Bradley Dack fikk ballen servert på sølvfat av Tyler Morton og ledelsen var et faktum før timen var spilt. Men Bristol City fortjente noe fra oppgjøret og da Antoine Semenyo fikk servert en retur fra Rovers-keeper Thomas Kaminski satt 1-1 i nota. Og til tross for et noe billig andre gule på Daniel Ayala ble det ikke flere scoringer og uavgjort var et faktum. Blackburn blir liggende på en fjerdeplass men har nå bare tre poeng ned til Preston på ellevte. Formkurven tyder på at livet blant topp seks snart er over for Jon Dahl Tomasson sitt mannskap.

  Til tross for rekken på 33 kamper uten uavgjort blir det ikke rekord. I 1892 spilte Aston Villa hele 51 kamper uten uavgjort, en rekke som gikk over tre sesonger. Den blir trolig stående til evig tid.

  Helgens serierunde inneholdt også en forrykende start i Coventry da de tok imot David Wagners Norwich. Gjestene ledet 3-0 før 19 minutter var spilt og før 26 minutter var unnagjort hadde Coventry redusert to ganger. Etter den utrolige starten roet det seg dessverre kraftig ned og vi fikk bare servert Kieran Dowell sin scoring de siste 65 minuttene. Med 4-2 seier tilbake til Norwich har Wagner fått en eventyrlig start i sin nye jobb.

  Mer om disse kampene og resten av runden kan du lese i Tipsbladet førstkommende tirsdag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen