More

  Endelig får han spille fotball

  Januarvinduets tristeste overgangssaga har i det minste blitt noe bedre.

  Huddersfields store stjerne Lewis O`Brien ble hentet til Nottingham Forest før årets sesong. Den energiske midtbanespilleren var en av utallige spillere som ankom City Ground. Men etter mye spilletid og totalt 17 kamper i starten ble det mer og mer synlig at O`Brien ikke var en del av Steve Cooper sine planer for andre halvdel av sesongen.

  Det gikk mot utlån og på januarvinduets siste dag meldte Blackburn Rovers sin interesse. Avtalen var signert og alt virket klart før faksmaskinen til Blackburn trøblet. Alt av papirer ble ikke sendt inn tidsnok og overgangen ble ikke godkjent av EFL. Klubben anket, men en måned senere kom pressemeldingen om at anken var avslått. I mellomtiden hadde Lewis O`Brien blitt fjernet fra Premier League-listene og kunne derfor ikke spille for Nottingham Forest som på sin side handlet enda flere spillere i januar.

  Nå er det klart at han blir lånt ut til DC United frem til 16 juli. Dermed får han endelig spille fotball igjen, denne gang under ledelse av Wayne Rooney.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen