More

  Endelig er OBOS-ligaen i gang! Store oddsforskjeller!

  Det var store oddsforskjeller på søndagens fire kamper i Eliteserien. Det kan du lese mer om her: Best valuta
  Én uke etter Eliteserien, dukes det endelig for OBOS-ligaen 2021. Ventetiden har vært lang, men mye tyder på at vi som har ventet på noe godt, slipper å vente forgjeves denne gangen også. OBOS-ligaen, som ofte blir kalt kokos-ligaen, tegner til å gi enda mer galskap enn normalt denne sesongen. I 2020 skilte det kun ni poeng mellom Raufoss på 6., som spilte kvalik til Eliteserien, og Stjørdals-Blink på nummer 14, som måtte spille kvalik for å holde seg i divisjonen. Denne sesongen bør ingen bli overrasket om det blir enda jevnere.
  Det er et tradisjonsrikt felt som utgjør OBOS-ligaen 2021. Aalesund, Start, Sogndal, HamKam, Fredrikstad og Bryne er klubbnavn som klinger godt, og spesielt gledelig er det å se FFK tilbake i det gode selskap. Østfoldingene har vært nede i gjørma i atskillige sesonger nå, men i år ligger de an til å gjøre et fenomenalt comeback i norsk toppfotball. Resultatene i treningskampene har vært strålende, og plankebyen virker omsider å ha fått plukket av rustne spikere i treverket. Men, holder det til et umiddelbart opprykk til Eliteserien?
  Åpningskampen for Fredrikstad går borte mot Åsane og det er det oppgjøret spillselskapene mener er det åpneste. Oddssammenligningssider som Maxgevinst gir en rask oversikt – og lar deg velge dine kamper og tegn. Så kan du med et tasteklikk se hvilket selskap som betaler best. En sammenligning på de åtte oddsfavorittene i åpningsrunden viser at det er store forskjeller. En 200-lapp i innsats gir en eventuell utbetaling på hele 37.488 kroner hos Coolbet. Til sammenligning gir den samme kupongen 23.182 kroner tilbake hos Norsk Tipping og kun 17.110 kroner tilbake hos ComeOn.

  Vi anbefaler som alltid leserne våre å spille der oddsen er best og minner om punkt 3 i spillvettreglene våre i oddskolen som du kan sjekke ut her: Oddsskolen
  3) Spill der du får best betingelser
  Et veldig enkelt punkt som dessverre mange synder mot. Hvis du skal ut å kjøpe deg en ny TV og har bestemt deg for hvilken TV du vil ha så vil de fleste av oss sjekke prisen hos Elkjøp, Power og alle de andre nettbutikkene. Koster samme Sony’en 8.000 kroner hos en butikk og 5.999 hos en annen, så velger vi butikk to. Slik er det også med oddstipping. Har du bestemt deg for å spille på Leeds mot Arsenal så sjekker du hvilken odds alle seriøse tilbydere har på Leeds og spiller der du får best betingelser. Å sjekke oddsen kan du enkelt gjøre på en rekke nettsider. I tillegg publiserer vi i Tipsbladet oddssammenligning på alle kampene vi omtaler hver eneste uke. Oddstipping er vanskelig nok i utgangspunktet. Hvis man begynner å spille til dårligere betingelser enn man trenger med vilje blir oppgaven nærmest umulig!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen