More

  Endelig alvor igjen!

  Serbia – Norge
  Torsdag kl. 20:45
  Nations League
  Stadion Rajko Mitic
  NORGE
  Det er duket for ti heseblesende dager når Norge skal i ilden hele fire ganger i løpet av ti dager mellom førstkommende torsdag og søndag 12. juni. Nations League starter nemlig opp igjen med et forrykende brak, og først ut er Serbia i Beograd. Deretter venter nok en bortekamp mot Sverige, og deretter hjemmekamper mot Slovenia og Sverige. Sist Norge var i aksjon, valset de over stakkars Armenia med hele 9-0 i mars – Norges største seier siden den famøse triumfen mot San Marino. Landslagssjef Ståle Solbakken har nesten alle sine beste og viktigste spillere tilgjengelig, deriblant City-klare Erling Braut Haaland, som har trøblet med skader denne våren. Det er likevel ikke til å legge skjul på at Norge står overfor noen tøffe uker, etter en lang sesong.
  – Det blir en ekstrem utfordring både fysisk og mentalt for spillerne, men det er likt for alle lag. Vi åpner med de to tøffeste bortekampene. Alle kan ta poeng mot hverandre her, så vi har antakelig alt å spille for hele tiden, sier landslagssjefen på pressetreff.
  SKADER: Kristoffer Ajer og Stian Gregersen ville garantert vært i troppen om de var skadefrie.
  SERBIA
  VM-klare Serbia imponerte stort i sin kvalikgruppe der de endte øverst, foran blant annet stornasjonen Portugal. De gikk ubeseiret gjennom gruppa, men i treningskampen mot Danmark i mars fikk de juling og tapte 0-3 i Parken. Hjemme på Rajko Mitic har ikke Serbia tapt på nærmere to år, og står også med tre strake seirer. Angrepsrekka er mer enn god nok til å få vann i munnen av, og Luka Jovic, Aleksandar Mitrovic og Dusan Tadic er alle mer enn kapable nok til å stelle i stand atskillig med trøbbel for de norske forsvarspillerne. Midtbanen styres av fyrtårnet Sergej Milinkovic-Savic med den største selvfølge, og treneren Dragan Stojkovic har bygd et lag det er ekstremt vanskelig å slå, og han er ubeseiret i tellende kamper siden ansettelsen for et drøyt år siden.
  TIPSET
  H
  Odds; 2,25 @ Coolbet & Unibet
  Norge kan aldri avskrives, i alle fall så lenge Erling Braut Haaland stiller skadefri og i form på topp. Men, Serbia imponerte voldsomt i sin kvalikgruppe til VM, og blir favoritter her til godkjent odds.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen