More

  En siste dans for The Mariners

  Grimsby setter igjen kursen mot et Premier League-lag. Et nytt sjokk og semifinale på Wembley venter.

  Noen cupeventyr er bedre enn andre. Grimsbys denne sesongen er av de bedre. Laget som sneik seg tilbake til League Two forrige vår har gjort en respektabel sesong i League Two, og sjokkert i FA-cupen.

  Fiskerne hadde med seg 5000 bortefans i forrige cuprunde mot Southampton. I en imponerende forestilling ble Premier League-mannskapet slått ut etter to straffemål av Gavan Holohan. Dermed venter kvartfinalen i FA-cupen for første gang siden 1939. De satte også ny rekord for aldri tidligere har et lag eliminert fem klubber fra høyere nivå i en og samme cupsesong. For Grimsby har rekken bestått av disse sterke resultatene:

  • Grimsby 5-1 Plymouth
  • Cambridge 1-2 Grimsby
  • Grimsby 1-0 Burton
  • Luton 2-2 Grimsby
  • Grimsby 3-0 Luton
  • Southampton 1-2 Grimsby

  Nå venter den aller tøffeste motstanden til nå. Brighton ligger på syvendeplass i Premier League og kan med seier i sine to hengekamper være oppe på femteplass. Manager Roberto De Zerbi har absolutt levert etter at Graham Potter flyttet til Chelsea. Så spørs det om De Zerbi og hans mannskap tar for lett på oppgaven. Grimsby-manager Paul Hurst har uansett ingenting å tape. Hans lag er klar for en siste dans.

  Kampstart er 15.15 på Vsport 2. Og hos Norsk Tipping får du 35.00 i odds på borteseier. Tar du sjansen?

  I tillegg spilles kvartfinalene mellom Sheffield United – Blackburn og Manchester United – Fulham i dag. I går ble Manchester City klar for semifinalen etter nok et hattrick av Erling Braut Haaland.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen