More

  En perfekt storm, og 7-0

  Det var store forventninger knyttet til søndagens batalje mellom erkerivalene Liverpool og Manchester United på Anfield. United har tung statistikk på Anfield, og man må helt tilbake til 2016 for å finne sist de slo Liverpool på bortebane. Denne gang sendte de imidlertid et lag i voldsom medgang, som kjemper om trofeer på alle fronter. Og dette altså samtidig som Klopps men har levert en fryktelig traurig sesong.

  Alt lå til rette for jevn batalje, mellom to lag som trengte full pott for å henge med i kampen om henholdsvis topp 4 og ligamesterskap. Tett ble det imidlertid aldri.

  Etter en forholdsvis jevn innledning var det Coady Gakpo som sendte Liverpool i føringen, kort tid før pause. Tilskuerne hadde knapt rukket sette seg tilbake på setene etter hvilen, før Darwin Nunez doblet ledelsen. To minutter senere gjorde Gakpo sin andre for dagen, og på 3-0 var det bare et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli.

  Svaret er 7-0, og tidenes største hjemmeseier for Liverpool mot United. Gjestene ble samtidig påført sitt største ligatap siden det endte med 0-7-tap også mot Wolves – tilbake i 1931.

  Stor kveld også for Mo Salah, som med sine to scoringer passerte Robbie Fowler og nå er mestscorende Liverpool-spiller i Premier League. Fansen satte også pris på å se Roberto Firmino komme på som innbytter, og avslutte ballet ved å sette inn 7-0. Brassen har som kjent bekreftet at han er inne i sin siste sesong på Anfield.

  Uniteds titteldrøm er ganske sikkert borte, mens Liverpool – etter helgens resultater – for alvor er med i kampen om topp 4. Mange vil nok også mene de nå er favoritter til å sikre seg 4.plassen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen