More

  En ny æra hos Wycombe Wanderers

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Etter 13 år i klubben, og elleve av de som manager ble det plutselig nye tider hos den lille klubben i Buckinghamshire.

  Gareth Ainsworth ble endelig lokket bort fra Wycombe og en fantastisk epoke gjennom 13 år var plutselig over tirsdag ettermiddag. Wycombe handlet raskt og inn kom Matt Bloomfield. Wycombe-legenden som står med 588 kamper for klubben -og med rette kan kalles en legende -returnerer dermed raskt til klubben han har tilbragt sine siste 20 år. For 144 dager var han borte fra Adams Park for sin managerdebut i Colchester United før han nå returnerer og skal fortsette den imponerende jobben fra sin læremester, Ainsworth.

  Laget som gjennom seiere mot både Ipswich, Derby og Bolton de siste ukene har seilet opp som en hard outsider til opprykk må samle hodene sine før helgens tøffe borteoppgjør mot Shrewsbury. For hjemmelaget stod med seks strake seiere før de på de to siste bare har fått med seg et poeng. Med seier her har Steve Cotterill og co et lite håp om play off. For gjestene vil håpet uansett leve, men en seier vil gi både Bloomfield og Wycombe fornyet tro på at det umulige fortsatt kan skje selv om deres gud nå er borte.

  Seige bortekamper

  Sheffield Wednesday er en kamp unna ny rekord i antall kamper uten tap. Seieren over Milton Keynes førte til at klubben tangerte sin gamle rekord på 19 kamper fra 1960/61 og nå er det bare Charlton som kan stoppe rekordjagene ugler. Men Dean Holden og Charlton kan på en god dag skape trøbbel hjemme på The Valley. Tøff bortekamp blir det også for Plymouth som skal til Peterborough for kamp. I midtuken sikret de seg plass på Wembley etter at de slo Cheltenham i straffesparkkonkurranse i EFL-cupen. Men to uavgjorte kamper gjør at vi mistenker litt trøbbel for Steven Schumacher og Peterboroughs varierende form kan gjøre ettermiddagen seig for Argyle.

  Ipswich håper de 7000 tilreisende skal hjelpe de til tre poeng borte mot Milton Keynes. Ipswich øyner håp om direkte opprykk siden Plymouth avgå poeng forrige runde, men da må de slutte med unødvendige poengtap selv. Milton Keynes kan på en god dag lage trøbbel.

  Åpner opp for Wycombe

  Rundens storkamp er Barnsley mot Derby på Oakwell. Nummer seks mot nummer fem og bare et poeng skiller de to tidligere storlagene. Det tapende laget kan fort ha Wycombe tett i ryggen så dette blir en veldig viktig kamp. Hjemmelaget med 5-1-0 på sine seks siste mens Derby står med bare et tap på sine siste 18 kamper. David McGoldrick er i storform for gjestene og satser på the double over The Tykes denne sesongen.

  Ute av form og muligens inne i bunnkampen

  For Oxford United og Bristol Rovers blir det et møte mellom to lag helt ute av form. Bare en seier hver på deres siste åtte kamper i ligaen og outsiderne til opprykk har sklidd nedover tabellen. Med henholdsvis seks og åtte poeng ned til nedrykk og flere kamper spilt vil taperne her fort være helt innblandet i kaoset lengre nede på tabellen. For Burton og Accrington møtes og dermed vil minst et av lagene bak på tabellen ta poeng. Det samme kan fort Cambridge gjøre i bortemøte mot svake Exeter og Morecambe i borteoppgjøret mot Fleetwood. Forest Green har vi gitt opp og de trenger i det minste tre poeng hjemme mot Lincoln for selv å ikke miste troen.

  Full pott på spillene

  Forrige Weekend spilte vi Barnsley-seier borte mot Cheltenham til 2.05 og favoritten leverte med 4-0. Luringen ble uavgjort i oppgjøret Lincoln og Portsmouth og vi var aldri i tvil om at det oppgjøret skulle ende 0-0. Dermed gikk tipset til 3.05 inn og endelig kunne vi juble for en uavgjort. Denne runden er både Fleetwood og Burton aktuelle spill som favoritter. Men siden Bolton-seier hjemme mot Port Vale til 1.62 fremstår langt tryggere velger vi å bytte ut 1.75 i Fleetwood og Burton. Få gode luringer på lur denne helgen og dermed tar vi en sjanse på Argyle.

  FAVORITTEN:

  Bolton – Port Vale

  TIPS:

  H til 1.62 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Peterborough – Plymouth

  TIPS:

  B til 3.15 i odds hos Norsk Tipping

  Den fulle runden i League One får du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen