More

  Emery på vei tilbake

  Som alltid i dagene etter sparking av managere går høylytte rykter om hvem som skal overta. Foreløpig sistemann ut av en Premier League-jobb var Steven Gerrard, og allerede har en god håndfull managere blitt koblet tilden ledige jobben på Villa Park.

  QPR-boss Michael Beale, som nylig skal ha takket nei til Wolves, tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel og Burnley-manager Vincent Kompany har alle blitt linket til jobben, men hardnakkede rykter sier nå at Villarreal-boss Unai Emery er klubbens førstevalg.

  Emery har kontrakt med La Liga-klubben ut sesongen, men sies å være lysten på å revansjere seg i Premier League. 50-åringen overtok Arsenal etter Arsene Wenger i mai 2018, og ledet hovedstadsklubben til finale i Europa League før han etter syv strake tap ble sparket i november 2019.

  Partene sies å allerede å ha kommet lagt på vei mot enighet, og Villa skal være innstilt på å betale de seks euromillionene Villarreal krever for å la ham gå midt i kontraktsperioden.

  Villa vant 4-0 i sin første kamp etter Gerrards avgang, og skal denne helgen ut i tøff bortekamp mot tabellfirer Newcastle.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen