More

  EM-tipset: Tyskland – Ungarn

  Tyskland – Ungarn:

  Fantastisk start på mesterskapet for vertsnasjon Tyskland som slo til med fem scoringer mot Skottland i åpningskampen. Det var første mesterskapskamp under Julian Nagelsmanns ledelse og tyskerne så langt bedre ut enn man har gjort på flere år. Om det skyldes at skottene var for svake eller om Tyskland faktisk er en gullkandidat i dette europamesterskapet gjenstår naturligvis å se.

  Ut på tur i sommer? Ta med deg Tipsbladet i lomma! Få heldigitalt abonnement for kun fem kroner de neste fire ukene!

  Test nummer to for vertsnasjonen kommer i kveld mot Ungarn. Ungarerne åpnet med 1-3-tap for Sveits i en kamp der man viste store defensive svakheter og slapp til en xG på 2,33. Det blir neppe enklere mot tyskerne og vi går derfor for scoringer i kveldens oppgjør.

  Tyskland - Ungarn
  Em-Tipset: Tyskland - Ungarn 2

  Tyskland – Ungarn: Lagoppstillinger

  Tyskland: Neuer, Mittelstädt, Tah, Rüdiger, Kimmich, Kroos, Groß, Wirtz, Gündogan, Musiala, Havertz

  Julian Nagelsmann velger trolig mye av det samme som mot Skottland, men det ryktes at Pascal Gross vil ta plassen til Robert Andrich på midtbanen.

  Ungarn: Gulácsi, Szalai, Orbán, Bolla, Kerkez, Schäfer, Nagy, Fiola, Szoboszlai, Sallai, Varga

  Ingen skader hos Ungarn som forventes å gi Bendeguz Bolla sjansen fra start i forsvaret etter at han kom inn ved pause mot Sveits.

  Tyskland – Ungarn: Spilltips

  Disse lagene leverte åpningskamper med henholdsvis seks og fire nettkjenninger og vi tror på scoringer også i kveld. Tyskland blir naturligvis storfavoritter og vi vekter derfor spillene mot dem. Minst to målsseier står til 1,72 i odds mens tysk seier og over 2,5 mål totalt står til 1,70 i odds. På topp får Kai Havertz sjansen igjen etter at han hadde to avslutninger mot Skottland og sto for både scoring og målgivende pasning. Arsenal-spissen har scoret fire mål på sine syv siste landskamper og vi satser på ny måljubel i kveld til 1,95 i odds.

  1: Tyskland minus ett mål

  Denne spilles til 1,72 i odds hos Norsk Tipping.

  2: Kombo med Tyskland vinner og over 2,5 mål

  Denne spilles til 1,70 i odds hos Norsk Tipping.

  3: Kai Havertz scorer mål

  Denne spilles til 1,95 i odds hos Norsk Tipping.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen