More

  Eliteserien: Torsdagens tips!

  Sarpsborg 08 – Kristiansund
  Torsdag 27. mai kl. 18:00
  Sendes på MAX, Eurosport Player og Discovery+ 
  Kampodds
  Coolbet 2,23 – 3,47 – 3,40
  Norsk Tipping 2,33 – 3,20 – 3,00
  Unibet 2,23 – 3,45 – 3,30
  Samtlige 16 lag skal i aksjon i Eliteserien i kveld. Sarpsborg 08 har hatt en relativ anonym serieåpning med uavgjort i begge sine to første kamper. Først ble det 0-0 i premieren hjemme mot Haugesund, og 2. pinsedag spilte de 1-1 borte mot Odd. Seieren virket å være på vei til Østfold etter Jonathan Lindseths ledermål i førsteomgang, men tre minutter på overtid utlignet hjemmelaget og sikret poengdeling i Skien. Sarpsborg venter fortsatt på at de mange nysigneringene skal slå ut i full blomst i den blå trøya, og Rashad Muhammad, Emil Pàlsson, Erik Wichne, Ibrahima Koné, Anders Kristiansen og Steffen Skålevik har alle fått minutter på banen for sin nye klubb.
  Kristiansund var tidvis heldige i mandagens 1-0-seier mot Strømsgodset, men klarte likevel å ro i land seieren og deres første smultring for sesongen. Bendik Bye ble matchvinner med sin første fulltreffer for sesongen etter et godt slått hjørnespark av Christoffer Aasbak. Dermed kunne KBK juble for sin første hjemmeseier i 2021 og deres andre strake triumf. 
  Sarpsborg 08 har bare slått kveldens gjester én gang på fire forsøk på hjemmebane. Den seieren kom i 2017. Siden har KBK fått med seg to seirer her, men i desembermøtet i fjor endte det 1-1. Skarsem sendte gjestene i føringen i førsteomgang, men Sebastian Jarl utlignet fem minutter før slutt.
  Sarpsborg 08 må unnvære nevnte Jarl med en ryggskade til kveldens oppgjør. I tillegg er Jørgen Horn, Gaute Vetti, Mos og Kristian Opseth ute med skader. Kristiansund mangler Amin Askar, men Bent Sørmo kan bli klar.
  Tipset
  Et vidåpent oppgjør dette, men vi lar oss friste av Norsk Tippings hjemmeodds til 2,33, som i tillegg er markedsledende. Hvis du vil forsøke et linjespill, anbefaler vi under 2,5 til 1,77.
  Andre spillbare objekter denne runden
  Stabæk – Brann B @ 3,00 (Unibet)
  Sandefjord Fotball – Rosenborg H @ 5,21 (Coolbet)
  Viking – Mjøndalen H @ 1,74 (Coolbet)
  Resten av runden – markeringstips i parentes
  Bodø/Glimt – Haugesund (H)
  Lillestrøm – Odd (U)
  Strømsgodset – Tromsø (H)
  Molde – Vålerenga (H)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen