More

  Eliteserien: Tap for topplagene

  Full runde i Eliteserien 2. pinsedag, og flere av topplagene gikk på respektive sjokktap.

  Bodø/Glimt har sett utilnærmelige ut i hele vår, og det har sågar vært spekulert i om de regjerende seriemesterne kunne klare å gå hele sesongen ubeseiret. Men, neida. Mot HamKam, som stod med kun én seier hittil i år, i 7-1-raset mot Sarpsborg 08 16. mai, ble det stopp.

  PRØV TIPSBLADET I FIRE UKER FOR FEM KRONER

  Stor skrell i Molde

  Eliteserien
  Kristian Eriksen Og Molde Blir Klare Favoritter I Kveld.

  Et kompakt og gjerrig Kamma kriget til seg alle poengene på Briskeby, da Gard Simenstads frisparkperle etter snaue 20 minutter ble eneste forskjellen mellom lagene i målprotokollen. Og hvis ikke Glimts tap på Briskeby var overraskende nok, måtte sjokkerte moldensere se at heller ikke Molde klarte å ta tre poeng mot uhyre formsvake Sarpsborg 08.

  Sarpingene ankom Aker Stadion på ryggen av 2-11 mot Sandefjord og HamKam, men nå hadde Stefan Billborns mannskap bestemt seg for at det skulle være slutt på å bli ydmyket. De vartet opp med tidvis lekker angrepsfotball, og da Pawel Chrupella trillet inn 1-0 til gjestene tidlig i førsteomgang, trodde nok mange at Molde ville slå tilbake. Det gjorde de også, og fikk sin utligning, men Sarpsborg 08 scoret ytterligere to ganger, før en rakett av Magnus Wolff Eikrem sørget for fornyet spenning i oppgjøret.

  Ny FFK-triumf

  Eliteserien
  Eliteserien: Tap For Topplagene 3

  Men, Molde kom aldri noe nærmere Sarpsborg 08, og i stedet kontret gjestene inn 4-2 på overtid. Dermed tok gjestene en uhyre overraskende triumf og fikk etterlengtet oppreisning etter siste ukers ydmykelser. Og mens topplagene ga fra seg poeng, fortsetter Fredrikstad å vinne. Denne gang var det Lillestrøm som måtte gi tapt for de nyopprykkede kometene, og FFK la ned en uhyre profesjonell opptreden på Åråsen, som blir en klarere medaljekandidat for hver runde som går. Østfoldingene valset rundt med Lillestrøm, og reiser hjem til plankebyen med overbevisende 3-0-seier i kofferten.

  Neste serierunde sparkes i gang fredag kveld, når Bodø/Glimt får besøk av KFUM.

  Resultater Eliteserien 9. serierunde

  • HamKam – Bodø/Glimt 1-0
  • KFUM – Odd 0-0
  • Kristiansund – Brann
  • Lillestrøm – Fredrikstad 0-3
  • Molde – Sarpsborg 08 2-4
  • Sandefjord – Viking 0-3
  • Strømsgodset – Haugesund 2-0
  • Tromsø – Rosenborg kl. 19:15

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen