More

  Eliteserien: Stabæk – Tromsø

  Stabæk – Tromsø
  Mandag 14. juni kl. 19:00
  Sendes på Discovery+ og Eurosport Player
  Kampodds
  Coolbet 2,48 – 3,33 – 3,06
  Norsk Tipping 2,10 – 3,35 – 3,25
  Unibet 2,38 – 3,50 – 3,00
  Den syvende serierunden avsluttes i kveld når Stabæk tar imot Tromsø på Nadderud.
  Begge lag står med like mange poeng før kveldens oppgjør, men bæringene har to kamper mindre spilt enn gjestene fra Troms. Forrige runde gikk Stabæk på sitt første tap for sesongen da de røk 2-4 borte mot Rosenborg. 1-2-0 i de tre kampene før matchen på Lerkendal. Hjemmelagets midtstopper Simen Wangberg får dermed muligheten til å møte sin gamle klubb, og stopperkjempen har ikke lagt skjul at han kommer til å kjenne ekstra på nervene før kampen blåses i gang.
  Stabæk er et vanskelig lag å bryne seg på Nadderud, og har tapt bare én av de ni siste på eget gress. Forrige hjemmekamp endte med 2-0-seier mot Brann i en kamp der bæringene hadde full kontroll. Stabæk mangler trolig Yaw Amankwah og Fitim Azemi til kveldens duell. Jeppe Moe ligger an til å bli spilleklar etter en smell.
  Tromsø åpnet sesongen strålende med fire poeng mot Molde og Viking, men siden har det meste gått skeis for Gaute Helstrups mannskap. Tromsøværingene har tatt bare ett poeng i kampene mot Sandefjord, Strømsgodset og Sarpsborg 08, og er nødt til å plukke poeng mot de antatt svakere lagene for ikke å havne i bunnsjiktet tidligere. I den forrige kampen mot Sarpsborg 08 ble også Anders Jenssen utvist, og midtstopperen må dermed stå over kveldens oppgjør med karantene. Tromsø mangler i tillegg Jostein Gundersen (strekk) og Runar Espejord (strekk). Mikael Ingebrigtsen er tvilsom med en leggskade.
  Tipset
  Tromsø har vært meget svake de siste ukene, og er også mest svekket av sine fravær – mens Stabæk er tilsvarende gode hjemme. Vi legger oss merke til at Norsk Tipping har den friskeste borteoddsen, men dras likevel mest mot H-oddsen til 2,48 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen