More

  Eliteserien: Selnæs-perle sørget for RBK-seier

  Rosenborg tok sesongens andre hjemmeseier i Eliteserien, takket være en rakett av Ole Selnæs.

  Ole Selnæs’ kunstscoring tidlig i førsteomgang ble matchens eneste scoring, da HamKam gjestet Lerkendal og Rosenborg søndag kveld. Midtbanespilleren forserte framover, fra ca 25 meter blåste han ballen i samme kryss som Ole Sæter gjorde da RBK slo Sandefjord i sesongåpningen i Eliteserien.

  PSST! Husk at du fremdeles kan prøve Tipsbladet i fire uker for kun fem kroner!

  HamKam slet voldsomt med å komme til kvalifisertemålsjanser på en særdeles elendig gressmatte/potetåker på Lerkendal, og våknet ikke før i sluttminuttene, da de endelig klarte å sette Rosenborg under et visst press. Kamma ble heller ikke hjulpet av at John Olav Norheim ble utvist med sitt andre gule ti minutter før full tid, og dermed ble alle poengene igjen på Lerkendal, og Rosenborg står nå med full pott på eget “gress” etter to hjemmekamper i årets sesong.

  Molde perfekte

  Eliteserien
  Eliteserien: Selnæs-Perle Sørget For Rbk-Seier 2

  I Molde var hjemmelaget store favoritter ta Kristiansund tok den relativt korte turen til Aker Stadion. Gjestene har imponert innledningsvis, men i rosenes by viste Molde hvem som er best i regionen, og satte nordmøringene ettertrykkelig på plass.

  Eirik Hestad avsluttet et vakkert angrep like etter halvspilt førsteomgang, og Kristian Eriksen satte et minst like nydelig punktum ti minutter etter pause. Til tross for den enorme Molde-dominansen, ble det ikke flere scoringer på Aker Stadion, men 2-0-seieren sørger for en perfekt seriestart for Erling Moes utvalgte. Blåtrøyene står nemlig med full pott etter tre runder, og forbilledlige 7-0 i målforskjell. Dermed har Molde inntatt tabelltoppen, før Bodø/Glimt avslutter serierunden mot Lillestrøm på Åråsen senere i kveld.

  Overtidsdrama i Skien

  Sandefjord har hatt et uvanlig godt tak på Odd de siste sesongene, og styrte da også det meste av begivenhetene på Skagerak Arena. Fredrik Berglie sendte SF først i ledelsen, før Hugo Keto forærte Bork Bang-Kittelsen utligning med årets keepertabbe. Keto slapp imidlertid med skrekken, for da Stian Kristiansen headet inn 2-1 snaue kvarteret etter hvilen, så det ut til at alle poengene skulle bli med hjem til hvalfangerbyen.

  Men, på overtid av overtiden, mistet Sandefjord fullstendig hodet, og lot Syver Aas storme fremover og prikke inn 2-2 syv minutter på overtid, nesten to minutter utover den opprinnelig tillagte tiden. Overtidsdramatikken ble en ny nedtur for Sandefjord, som legger en vond uke bak seg, med pinlig cup-exit mot Fløy og to tapte poeng på overtid i Skien.

  Resultater Eliteserien 3. runde

  • Fredrikstad – Sarpsborg 2-2
  • Viking – Brann 1-1
  • Molde – Kristiansund 2-0
  • Odd – Sandefjord 2-2
  • Rosenborg – HamKam 1-0
  • Tromsø – Haugesund 0-1
  • Lillestrøm – Bodø/Glimt kl. 19:15

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen