More

  Eliteserien: Rosenborg – Viking

  Rosenborg – Viking
  Torsdag 13. mai kl. 20:00
  Sendes på Eurosport Norge
  Kampodds
  Coolbet 1,74 – 4,11 – 4,69
  Norsk Tipping 1,75 – 3,80 – 4,15
  Unibet 1,72 – 4,20 – 4,80
  Etter 1-1 i seriepremieren mot Vålerenga, jakter Rosenborg sesongens første triumf når de tar imot Viking på Lerkendal i kveld. Trønderne var nest best i oppgjøret mot VIF, men fikk seg et løft på Deadline Day i går. Midtbaneveteranen Alex Tettey skrev under på en kontrakt ut sesongen og vender dermed hjem til Trondheim etter ni flotte sesonger i Norwich. 35-åringen blir imidlertid ikke spilleklar før i begynnelsen av juni.
  Åge Hareide var fornøyd med at man klarte å komme tilbake etter å ha ligget under mot Vålerenga, og peker på lagets moral, som det har blitt jobbet med i sesongoppkjøringen. Rosenborg er også i ferd med å få tilbake atskillige spillere tilbake fra skade. Edvard Tagseth er allerede klar, og begynner kveldens kamp på benken. I tillegg er Per Ciljan Skjelbred, Jonathan Augustinsson og Ole Sæter tilbake i trening, og kan bli inkludert i troppen allerede til 16. mai-møtet med Bodø/Glimt
  Viking kom veldig godt i gang med sesongen sin i søndagens hjemmemøte med Brann. Siddisene tok ledelsen ved et flott mål av Samuel Fridjónsson, før Daouda Bamba satte inn en feilaktig godkjent utligning like før pause. Utover i andregaomgangen fortsatte hjemmelaget å kjøre på, og fikk et fortjent ledermål ved Veton Berisha ved halvspilt andreomgang. Et selvmål av Ole Didrik Blomberg fastsatte sluttresultatet til 3-1.
  Viking gleder seg voldsomt til å få se Zlatko Tripic tilbake i kongeblått, men den etterlengtede returen må vente til helgens runde mot Tromsø. Har fra Trym Ur, Yann-Erik de Lanlay, Johnny Furdal og Sebastian Henriksen ute med skade. 
  Tipset
  Etter å ha truffet på borteseier til både Bodø/Glimt og Vålerenga i går, forsøker vi oss på en hjemmeseier på Lerkendal. Ekstra gledelig at Norsk Tipping har markedsledende hjemmeodds. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen