More

  Eliteserien: Nå er Molde gullfavoritt

  Flere av lagene i Eliteserien har spilt nøyaktig en tredjedel av årets serierunder, til tross for at vi bare såvidt har kommet i gang med juni. Det er fremdeles drøyt halvannen uke til Eliteserie-fotballen ruller igjen, og nokså overraskende, men kan hende ikke helt ut av det blå, finner vi Lillestrøm på topp.
  Kanariene gjorde et fremragende comeback i toppdivisjonen forrige sesong, og i år har romerikingene tatt nye steg. De er stadig ubeseiret med strålende 7-3-0 på samvittigheten, og har blitt et lag det er veldig vanskelig å slå.
  Like bak lurer Molde, som etter to strake andreplasser, mer enn gjerne kunne tenke seg å ta over hegemoniet fra Bodø/Glimt som det beste laget i norsk klubbfotball. Moldenserne ligger bare to poeng bak Lillestrøm, og har vunnet fem strake kamper. Bodø/Glimt har kommet usedvanlig skjevt i gang med sin sesong, og med 3-4-2 i den første snaue tredjedelen av sesongen, er de hele 11 poeng bak Lillestrøm.
  Likevel anses bodøværingene som en av årets største gullfavoritter. Spillselskapet Coolbet tilbyr i skrivende stund 2,90 på at Glimt forsvarer seriegullet for andre år på rad, men det er Molde som har overtatt favorittstempelet hos bookmakerne. Erling Moes mannskap tilbys nå 2,70 ganger innsatsen tilbake på at de vinner sitt første seriegull siden 2019. Mest verdi for pengene finner man kanskje i Lillestrøm, for serielederne gis nemlig hele 8,00 i odds på at de stikker av med seriemesterskapet – til tross for at de er Eliteseriens eneste ubeseirede lag. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen